Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hell yeah dlc v podobě základních povolání .
    No to mě po.er tohle snad nemužou ani myslet vážně?
    Tak to se musej setsakramentsky snažit aby je PC hráči neposlali do temných hlubin zadního otvoru.
    Prostě radši budu mít kecy rovnou abych pak byl případně převapenej a ne zklamanej než naopak.
    Doted si vzpomínám jak sem nevěřícně kroutil hlavou nad DA a nad tím jak sem se nechal od biocrapware napálit.
  • Sklapněte smradi, buďte rádi, že to máte zadarmo! *1*
  • Souhlas, nova grafika je neprehledna...
  • No tak tenhle nový styl je teda totální FAIL kdo ste tam co chlastali ? Je to nepoužitelné. Doufám že necháte tu starou verzi přístupnou a budete to aktualizovat. Jinak Provolávám 3x FAIL FAIL FAIL
  • Opravdu se musím také připojit k názoru, že staré games.tiscali je o dost přehlednější... tenhle ten nový styl webů alá eurogamer mě prostě nebere. Ve staré verzi je vše krásně přehledné a na první pohled najdu to co mě opravdu zajímá a řekl bych, že i většina lidí také spíš hledá informace, které jsou hodnotné pro ně. V téhle verzi jsou například krátké zprávy dosti nepřehledné a musím je opravdu pročítat, abych našel to, co mě zajímá. Také doufám, že stará verze ještě poběží.
  • Doufám, že necháte i staré TG? Protože tuhle novou m*dku vážně ne, díky.
  • doufám, že to tlačítko vpravo nahoře bude dostupné na pořád

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit