Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl

    Náhled článku mi připomíná nějakýho motherfuckera jak z her The Suffering, což mi připomnělo, že bych moc rád viděl pokračování (nebo případně remaster když je to moderní). 

  • KronosDeret

    Což mi připomíná, proč redakce stále zanedbává tenhle rostoucí segment hraní? Nikde neprobíhá vývoj tak freneticky a darwinovsky než ve VR. Vznikají vyloženě stohy technických dem, hříček, zážitků a plnokrevných her. 

    • Steam VR sleduji každý týden a dívám se co je nového. Stohy technických dem?! A kde?! Stohy plnokrevných her? Já bych to opravdu rád hrál, ale plnokrevných her víc než 10 ani náhodou a to budou všechny horší než Alyx. A technická dema? Dobrá jsem viděl tak tři? Zbytek je možná freneticky vyvíjený odpad :/ Mám dvě VR, dávám do toho peníze. Jsou i dobré hry, to ano. Ale on i ten alyx se dá dohrát za tři hodiny, jiné hry do hodiny. Stohy plnokrevných her, a fakt mě to mrzí, tak to nejsou. 

  • Na Steam VR ci Oculus Rift (primo z Oculus shopu) existuji nejaky ten patek velmi dlouhe a skvele pribehove hry. Namatkou, naprosto dokonolaly, ale HW narocny Asgard's Wrath, Serie skveleho Vader Immortal (S dokonalou Dojo Arenou ve 3 ver.), nejnovejsi Star Wars Squadron, ktera je ve VR uplne jiny level Space Simulatoru, Alien Isolation s patchem Mother VR, kde potrebuje nocnik i ten nejvetsi borec, Scifi graficky dokonale a i pribehove skvele Lone Echo, Zajimavy Wizard RPG projekt The Carnage Chronicles, Samozrejme Half Life: Alyx a mnoho dalsiho. Pokud nekdo mysli, ze pro VR je jen provareny Beat Saber, tak se seredne myli...

    • no uprimne... kdo se v tom pohybuje, podobne jako ja, tak jste uvedl cca 7 her, tedy vetsinu z toho, co stoji za zahrani.  dokazal byste vyjmenovat ty mnohe dalsi dlouhé hry? Treba dalších 7? Za me porad je Alys s odstupem lepsi nez ty dalsi jmenovane. A ano, na hodiny urcite ma nejvice nahrano Beat Saber, ale tak to je myslím ok. Pojďme si to říct reálně, že jsou naštěstí i nějaké už kvalitní hry, třeba tak tři za rok. není to moc, ale málo také ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit