Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Beztak to bude jen bezbrehe zdimani , typu kup zakladni hru s jednim vlakem a 3nastupisti, ale proc ne kdyz oni ty vlackari radi priplati a je to vlastne jako se vsim... No Pay, No , less or nothing to play. *4* *5*
    • Pethulla
      Plácáš kraviny. Letošní verze zase obsahuje 3 tratě. U TSka to totiž nefunguje stylem nemáš všechny DLC, vlastníš nekompletní hru.
      • Jop, u nich to funguje styme "chces lokomotivu?" Posli 30Ecek ...
        • Jack1947
          "Stahovatelný obsah ke hře stojí celkem více než 53 tisíc korun." *3*
      • Jack1947
        Z doslechu, ja v tomhle tolik nechodim. *3* I kdyz to tak trochu je predpokladano ne.
        Navic nebylo, nikde mineno ze si nezahrajes nebo bude hra nekompletni jen nebude tam vsechno no. *4*
  • Jack1947
    Sean bean ? Hmm proc ne , jeste by mohl vystupovat ve hre co by strojvedouci a hned by mnel namet na svuj dalsi prelomovy jiste film. *3* *15*
  • zdeeneek
    Vypada to super. Jeste to tak spojit dohromady s Euro Truck Simulatorem, Farming Simulatorem a udelat z toho dohromady jeden svet.
    • Real Life Simulator... wow *7* K tomu stejný přístup jako s DLC k TS2014... *1* Podle mě by to byla zbytečnost.
      • Jack1947
        Nebo jen Real simulator , to life by asi jeste si mel vystupovat, chodit domu po sichte nakupovat jidlo chodit pto vyplatu to uz by bylol myslim trochu moc, tohle by se zvladalo dost tezko.
    • Hej to by nemusel být špatný nápad. ;-) *8*
  • tonnymontana
    nadherne se to poslouchalo, skoro me dostali:D
  • Winter is coming !
  • rail fan jsem, vláčky miluju, ale tyto hry bych si nekoupil... každopádně to vypadá, že to myslí vážně, tak si počkám, jestli nabídnou něco více, než tu bídu předtím... a třeba změním názor
  • trolo
    idem si to kupit. na steame to je teraz v akcii iba za 2074€.
  • XorxoxTalarius
    Tak velice pekny trailer co sice ze hry nic neukazal ale vnutil mi nutkani si to koupit :D No tak snad se ta moda nerozmuze, jelikoz bych mel v penezence vitr :D
    • Inquisitor
      Třeba jako poslední díl se všemi addony za zhruba 30 tisíc :D
      • XorxoxTalarius
        Tak jsem se na to podival a musim rici ze se mi pekne protocily panenky :D
  • kubi-wan
    Už ho slyšim řikat "Winter is coming..." *15*
    • One does not simply walk in to Mordor *1* *1* *14*
    • janchor
      Vindobona is coming!
  • Aspoň při tom zas neumřel *1*
    • Jen aby ho u toho nepřejel vlak, u něj nikdy nevíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit