Přejít na výpis diskuzí
Pohled kamerou do zákulisí vývoje české hry Age of Defenders
13.8.2013 | Redakce Games.cz
24 příspěvků
-
Super gamesa... jen tak dál! Konvoj mi teda dává zabrat *5*
-
eeeeevropa 2 maximum reklami
-
hrozny bordel tam maju
-
tvl ten salát na tom notebooku :D
každopádně i když nejsem fanda a techto her tak vidím ambice a pěkně se vypracovali, držím palce kucí ať Vám to klapne :) -
opravdu žasnu že taková blbost uživí tolik lidí
-
Dotaz na IT support games: Kluci, když video nedokoukám ani napopáté spuštění, nechtěli by jste raději popřemýšlet nad technologií odjinud? Je to vážně otravný
-
Obchází firmu, povídá, ukazuje, ale jenom na Mirku si musí sáhnout.
-
Neříkám, že by česky se jmenující hra nemohla zaujmout, ale asi by je to handicapovalo. Přece jen třeba takoví Američani asi nejsou zvyklí na neanglické názvy. Mohu se však mýlit, osobně mě nenapadá hra, která nemá anglický název a mezinárodně uspěla (možná japonské, ale ty jsou dělány pro domácí trh, který je tam dostatečně velký).
-
-
Odpověď na beďara
-
-
Mě docela překvapuje, že to dali do dvou článků hned po sobě. To trochu vypadá jako by neměli o čem psát.
-
...pánové a dámo, já tleskám! Jsem opět udiven, jak parádní máme na našem malém trhu vznikající hru a jak moc šikovné vývojáře máme. Hra vypadá skvěle a vzhledem k tomu, že jsem pamětník a C & C: Tiberian Sun či první StarCraft patří k mým hodně oblíbeným titulům, tak si mě Age Of Defenders opravdu získal. Graficky se mi absolutně trefujete do mého vkusu. Navíc lze vidět, že si necháváte na všem záležet. Ať už je to zmíněná famózní grafika, ale třeba i prezentační video. Držím palce a přeju JEN úspěch!!!
-
-
diky moc, vazime si pochvalu a makame dalej, nech to uz konecne doklepeme! :)
-