Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci se zeptat, je možné takovou hru zakoupenou na PS4 (Battlefront 2) reklamovat a požadovat vrácení peněz? Děkuji
  • PUBG jsem nechal 6 tisíc, hrál jsem bedny
  • Naprosto s tím souhlasím, odjakživa tvrdím, že je to forma hazardu a učit děti gamplit?
  • No kedysi sme kupovali hokejové kartičky. Vpodstate to tiež boli loot boxy, z ktorých nikto nevedel aké karty mu "padnú". Kinder vajce sa dá tiež považovať za loot box. "Mačka vo vreci", klasický púťový loot box tiež.
  • Nadávání na lootboxy fakt nechápu. Nikdy sem si do hry nic takového nekoupil (a to sem hrál i Hearthstone). Zkrátka nechápu, jak přidaný nepovinný doplňěk, může tolik lidí pálit. Divný je, že možnost koupit si hrdiny, tady štve 90% diskutujících, ale že v CS apod. žádní nebyli, nikomu nevadí. Takže vlastně kdyby EA vydali hru s 10ti mapama a režimem 5 na 5 "plant the bomb", kde by byli jen stormtroopeři a vojáci rebelie, tak by to byla asi nejlepší společnost, co se stará o blaho hráčů. Zajímavá logika dnešní doby, která naštěstí, až na pár výjimek, naráží hlavou do stěny. S dovolením, já bych si o víkendech po práci rád zahrál jen tak pro zábavu *3*
    • Je to stejný, jako automaty. Do těch taky nikdo nikoho nenutí házet peníze, nebo ano?
      • a přesto je to celkem velký společenský problém(praní peněz, závislost, zničené rodiny, kriminalita)
      • To se dá říct o všem :-) Alkohol, cigarety atd. Krom toho moc nechápu pořád to přirovnání k automatům. Neznám lootbox, z kterýho by po zaplacení nic nepadlo :-) Padá náhodné vylepšení. Stejně jako náhodná hračka v Kinder vajíčku (pochybuju, že ty někdo považuje za gambling). A taky je samozřejmě nikdo nenutí kupovat.
        • může ti padnout to co už máš a v některých hrách ti to je potom na nic
          • Jack1947
            Ne pokud se to nepřemění na určitou herní měnu.
        • Tys tu narazku na automaty nepochopil, ze? Kdyz to srovnavas s alkoholem a cigaretama.
    • Tohle není hlavní věc o kterou jde. Normální rozumný člověk si tu hru buď nekoupí a nepodpoří ty zloděje. Další typ člověk si to koupí a prostě dlabe na lootboxy a někdo do toho nasype a je mu to fuk. Tady jde hlavně o děti/mládež. Ano je to věc rodičů, ale oni si vždy najdou cestu a dají se snadno ovlivnit v mnohém.
  • Tak to na to soudruzi přišli opravdu brzo, že ty loot bedny vypadají jako bedny v začouzený putyce. Ono nakupování skinů do her za reálné peníze je sice trochu židovina, ale alespoň víte, co dostanete a pokud si s pevnou vůlí řeknete, že se nebudete chovat jako slepice v obchodním centru, máte vystaráno. Ovšem hazard ve spojení s pay2win systémem, to už je, drazí kapitalisté ze západu, trochu moc. Prodávejte radši hotové produkty, u kterých tupá konzumní společnost může snadno poznat, co za své těžce vydřené peníze dostane. Neprodávejte králíka v klobouku, který žongluje s ovocem a sere různě barevné bobky. THX
  • Je to nenazranost a tupost. Dat vsechno jen za cas ve hre je mnohem lepsi strategie...
    ...To by ovsem museli nekdy vytvorit multiplayer, ktery by jim hraci vydrzeli hrat. *15*
  • ALHAZRED
    Ješte jedna vec na VESKOSLAVA -že kolik mi je...když ja sem byl malej, tak sme měli černobilou televizi a tešil sem se na večernička, jako všichni kamaradi.
    Dneska chce po me moje 10ti leta dcera, abych ji koupil novy vejce v School of Dragons, ptž starej drak je už okoukanej, ješte rekni že tohle je ta vyžši životni uroveň, tak ťe praštim...
    Schvalne se zeptej sviho taty, nebo mami, co si o tom mysli,
    ja zaplatim za hodnotnou věc, co stoji za to, taky nedostavam plat v gumovych medvidkach, jenomže deti neumi rozeznat, co hodntou ma a nema, jenom to co chteji, a nechteji... *13*
    • "jenomže deti neumi rozeznat, co hodntou ma a nema, jenom to co chteji, a nechteji... "
      tak to si asi zanedbal vychovu...
    • Jack1947
      Veskoslav je sice většinu čqasu pleskoslav ale s kosmetickejma blbostma má pravdu to by nemuseli omezovat - má to i své plus v době eventů ti může padnout jistá rare/epic věc která třeba ani nepadne těm co si zaplatí a ty budeš mít to štěstí... tady není žádné ale když chtěj omezovat lutboxy tak chtěj všechny bez rozdílu, pro děti by stačil zvýšit rating a taky důrazné varování že hra obsahuje mikrotransakce a je možnost gamblingu".
      • Nejsem žadnej zapšklej dedoušek, taky sem narval do the Hunter, co je loveckej simulator bezmala 200€ a to nepočitam měsični poplatky, taky sem tam stravil hooodne času a libilo se mi to.
        Jednak platiš členstvi, abys mohl strilet všechny zvěri, no ale pak si musiš koupit, ňakou dobrou kulovnici, ptž ta zakladni je napendrek, taky naboje do ni, lepši optiku, že, no a když utraciš tak hezkou čepku, poradni boty, dneska to mužeš hrat coop s kamošema, tak abys vypadal, jo a koupil sem si psa...toho udelali opravdu dobre...a to sem hodne dospelej, a vadi mi to ptž je to proste F2P lakadlo, na utraceni penez, a HODNE mi to vadi, když je to cileny prioritne na deti !!
        Tady VESKO rika, že když to nebude, pak vyvojari nebudou mit co žrat *1*
        F2P prosim, tydenni trial, pak poplatky, chceš hrat, tak si zaplať OK pak se ukaže, ktera ta hra je kvalitni, ziska si zakazniky, nebo ne, ale platit za každou ptakovinu to prosim NE, decka v tomhle pripade proste nedokažou odhadnout, jakou co ma hodnotu, a ti tvurci her to DOBRE vědi... *10*
        Ostatne nemusite se mnou souhlasit, nikomu svuj nazor nevnucuji KOČKY BY KUPOVALI WHISKAS že, jinak se na to kouka když seš mladej svobodnej a treba maš svuj prijem a seš ochotnej kupovat ňaki serepetičky na sviho avatarka, aby byl coolovej, ale když budeš tata, treba se ti to libit nebude... *3*
        • Jack1947
          ty jo ted ale fakt děláš ze sebe starce :D

          ne hele kfdyž to nevadí někdo si chce zagemblovat prosím ono to dříve nebo později přejde hlavně když to neovlivní hru ale nemá smysl brát vážně že by neměli co žrát to je kec. Ono už to i přestává platit díky esportu a prize poolu moba her že by je drželi nějaký Skiny" nad vodou...

          Prostě v OW a jinejch hrách kde jsou jen na efekt a vizuál mi lutboxy nevaděj ba jsou docela hezkej dárek pro neplatiče. Je hezké dostat třeba několik legendárek v jednom když někdo zaplatil a utřel hubu navíc OW když nagrinduji za určitý event bedničky vždy dostanu několik legendárek. Takže tohle beru jako příjemné zpestření... a co třeba nedostanu v bedničce koupím za herní měnu.
          To že to děti nepochopí a budou gemblovat o skiny to je bohužel blbé ale rodiče by je měli nějak usměrnit umět. Neřikám že souhlasím s lutboxy ale je třeba rozlišovat a přesně nesouhlasím se všemi ne s temí v SW:BF2 - COD WW2 třeba bohužel funguje tak že si párovanej proti hráčům s lepší výbavou. Jenže ud od začátku... prostě maj vyšší level takže je doženeš za pár hodin.
          • Stale se bavime o věcech, ktery jsou a nejsou realny, to je jako když si koupim panačka, je fyzickej, mužu si ho postavit na polici, koukat se, chytit do ruky, nebo nekomu hodit do hlavy.
            Pri hre platim za zabavu, jo zaplatim, a bavim se.
            Jenže kupovat v ty hre ješte neco vyrtualniho, na neco, aby to pak bylo lepši, nebo hezči to je mi proste HODNE proti srsti ...tak sem proste FOSIL tvl *1*
            • Jack1947
              Sám sis odpověděl výše je ti to proti srsti ale nebál ses naházet do nějaké lovecké hry 200éček. To je co říct a já ti to neberu jen klidně bych nechal lutboxy které nemají nic navíc - lutboxy co usnadní hru jakýmkoli způsobem jsou v AAA hře za plnou cenu špatné.
            • edit:
              (dejme tomu 5$) = (kterej stojí dejme tomu 5$)
            • Panáčka na poličce musí někdo někde vyrobit kus po kusu. Panáčka ve hře nakopírujou milionkrát stisknutím tlačítka. Milionkrát zkasírovat stejnou částkou několikahodinovou práci jednoho člověka považuju za nemorální, hlavně taky vzhledem k tomu, jaký náklady ten panáček (dejme tomu 5$) představuje v poměru s tím základním produktem (60$ hra). Asi jako kdybych prodával panáčka do auta za 50 000. Nechutnost.
            • Jsem proti Lootboxům, ale tohle porovnání neberu :-)) Proč má větší hodnotu panáček na poličce než panáček ve hře? Oboje potěší a nemá to jiný reálný užitek než uspokojení "touhy" :-)
        • ty seš dobrej zapšklej dedoušek *12*
  • Dívaly jste se někdo na Metacritic User Score Battlefrontu II? To je snad novej rekord :D
  • eStar
    EA chodili tak dlouho se džbánem až se ucho utrhlo.
    • ...až se z lesa ozvalo. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit