Přejít na výpis diskuzí
Politická kampaň z Grand Theft Auto V nezná bratra ani soudnost
14.8.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Kvôli týmto politickým narážkám v diskusiach chodím na games *1*
-
Volil bych Sue, protože slibuje investice do veřejnoprávního rozhlasu a tím pádem zvyšuje šanci, že se vrátí Chavezova show Pressing Issues. A vůbec, bude v GTA5 Lazlow? Martinez? Píše se o různejch věcech, ale to podstatný jsme se nedozvěděli...
Ví alespoň někdo, o čem píšu? -
-
Už v těch informacích, co bude v GTA V a co nebude mám sice trochu guláš, ale Lazlow se podle všeho vrátí.
-
-
Tohle umi jedine R* :DDD ....dale neznasim kdis si spustim video a tam vasi zasrane reklamy na europu 2,vezmeme sito tet logicky !!! kdis PC hrac sedi za PC hraje hry nebo v mim pripade programuje mody,myslite si zebych stracel cas z radijem ??? tahle reklama nikoho co chody na tuhle stranku neoslovy,tak to dejte toprdele z prominutim... *16*
-
-
Něco takhle napsat musí dát víc práce než se snažit psát správně
-
-
Jasny, hlavne ze si nekdo vsimne. (aneb proc delat veci jednoduse, kdyz to jde tezce.) *4*
-
-
Mne pobavilo spise, ze se mne u obou videi ptaji respkt. nabizeji cestovni pojisteni o 50% levnejsi, vtipny mozna leda mysleno ( asi pripadnou cestou do spojenych statu americkych) jinak nevim no.
Kampan teda sila. -
Pane jo teda *1*
-
Jak deme*t píšeš schválně?
-
-
To je snad poprvé co je politika zajímavá :)
-
Oba odstraním a budu kandidovat sám *1*
-
Co tam říkali? O co tam šlo? Anglicky neumím, nebo alespoň ty slovíčka, který tam říkali.
-
-
Ve zkratce - on kandiduje za ODS, ona za ČSSD.
-
-
Ale třeba Bahňáka...
-
-
Hehe, vontové by se asi divili, kdyby se teď ocitli v Los Santos.
-
-
Jestli vyhraje Sue Murry, tak se o ní "postarám".
-
-
Hmmm, to zní jako dobrý nápad na misi.
-
-
Mohli by sem dát anketu.
-
Lidi jako Sue Murry jsou velmi nebezpeční.