-
Kinect doma mám a som si istý, že keď ho niekto vyskúša, fraškou ho rozhodne nenazve. Odozvu má približne pol sekundy, hier je zatiaľ málo, ale sú zábavné a vedia kinect využiť.
Inak video s ovládaním tej závodnej hry cez kinect som videl. Stiahol som si demo tej hry a vyskúšal, demo obsahuje tu istú trať, ktorá bola na videu. Auto naozaj občas samé zatáčalo, ale často som z trate vyšiel a narazil. Skrátka sa auto správalo úplne inak ako v spomínanom videu. Aj tak ta hra bola podla mňa určená skôr malým deťom, ktoré trocha pomoci pri ovladání závodného auta aj uvítaju :) -
A ještě by to nakonec celé mohli ovládat iPhonem a budou úúúúplně cool. *12*
-
Dejte vědět až Kinect bude použitelný ke svému původnímu účelu - hraní. Například to slavné video kde hráč sedí bez hnutí a jakási závodní hra stejně pořád zatáčí a ve výsledku dojel na jedné z prvních pozic ukazovalo, že do velké míry je Kinect prostě fraška...
-
-
tak to konkrétní videu ukázalo spíš, že ta zmíněná hra je fraška...
tedy záleží na hrách, jak moc budou chtít ulehčit hráčům hraní. hra má být zábavná, asi chtěli, aby nebyla příliš těžká a počítám, že obtížnost testovali hlavně při hraní... každopádně to video nevypovídá naprosto nic o Kinectu jako takovém...
-
-
neverim ze kinect je tak revolucni a ze by tyhle vsechny veci nezvladla i obycejna 3d kamera.spis je to zaplacena reklama od microsoftu.
-
-
Však jistě že ano, technologie Kinectu není žádná nová technologie, to tu je už roky, jen se to nepoužívalo v tomto odvětví. IR a další kamery najdeš např. v bezpečnostním průmyslu a jinde. Jen to spojili do jednoho zařízení a využili ke hraní, jak se píše v článku, podobný zařízení v profesionální sféře jsou, ale stojí daleko víc.
-
a za týden přijde zpráva o tom, jak bude lidstvo pomocí Kinetiku stavět na Marsu základny a těžit nerosty, samozřejmě zaplacená...holt když nejdou Kinetikem ovládat hry, hledá se využití jinde *1*
-
-
Když do toho ještě nainstalují Metal Gear Solid: Rising, tak by to mohlo mít úspěch.
-
ježiš..co to je zase za kachnu, nevěřim, že Kinect je tak geniální a revoluční hračka........
-
-
tak asi ten robot nebude mit k normalni kamere prispendlenej kinect, ale jde o to, ze ma v sobe termokameru, ktera je normalne hodne draha. V kinectu je ale nejaka oklestena verze, takze s ni de delat oprvdu jen zaklad. Toto ale na experimenty bohate staci. Urcite pak na operacnim sale bude jiz finalni, profesionalni produkt, ktery bude sestaven z lepsich casti
-
-
a bude stát těch $50000.
-
-
poznámka je o výpadku proudu bude asi trošku mimo, né..páč myslim, že v nemocnici maj tohle vychytaný....maj záložní zdroje....a vůbec...to nejede z normální sítě...že jo.....
-
-
teda aspoň na operačním sále..
-
-
-
takže si můžeme hrát na doktory?
-
ted je kinect v plenkach nez vyjdou poradne hry ale uz ted je lepsi nez konkurencni move to je teprve sr...a to jsem skousel a kinect je oproti move super
-
-
ja nepovišuju kineck nad mow ale celej xbox 360 nad ps3
-
nechapu proc dostal minusy ? az bude move schopen toho, ceho je schopen kinect, tak se ozvete dementi...
kinect ma tak velkou odezvu, protoze pouziva levne soucastky, ale technologie je 100 let pred move -
-
Ja bych mu dal minus za absenci jakekoliv interpunkce... Ale kdyz uz se mi to podarilo precist, rekl jsem si, ze ho necham byt, kdyz vyzdvyhuje Kinect nad Move :)
-
-
Já bych pro změnu dal tobě mínus za nepoužívání diakritiky, ale neudělám to, možná nemáš k disposici českou klávesnici :-)
-
-
-
-
Microsoft by to měl přejmenovat z KINECT na HACKME. Aneb důkaz toho, že dobrý nápad se neztratí.
-
A používá to někdo na hraní? :-)