Přejít na výpis diskuzí
Posun vydání The Last Guardian - letos už to nestihne
20.4.2011 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
Co presne Plekence (Plejko+demence) nechape na slove zatim?
-
ten Lykantrop si snad dělá srandu ne? Jeho dementní příspevky musíme všichni snášet na konzolistovi a teď i na games ukazuje, jak má PSko obecně "rád" :D:D
jako ten jeho lineup her na 2011 vyčetl odkuď? Vynechat snad 6 AAA her to je teda ubohost nejvyššího ražení :-) ...
že nezmiňuješ Xbox ty chytráku? Zamysli se už nad sebou...
K tématu: Škoda, ale já to tak trochu čekal, informací o hře není zatim příliš, takže...a já si počkám rád. Uedovi se dá věřit :-) -
Klidne si pockam. Letosni rok uz je dost nabusenej
-
lykan:
PS3 2011:LBP2,Motorstorm: PR,SOCOM 4,Killzone 3,inFamous 2,Resistance 3,Uncharted 3,Twisted Metal,Ratchet and Clank: All 4 One, Sorcery
PS3:2012: The Last Guardian, Agent,FF Versus XIII
X360:GeoW3,Forza,? -
letosni Ps3 lineup zatim:
LBP2(delay z 2010)
Final Fantasy Versus XIII delayed
DC Universe (delay z 2010)
Killzone 3
Last Guardian delay
;-) -
Jake prekvapeni, bohuzel... ikdyz tento rok toho bude na PSko dost, treba si to nechavaji naschval na priste rok *3*
-
Kompilace Ico je holt propagace na ten třetí díl, takže se odložila taky. Mně ale spíše zajímají ty rumours o HD kompilaci trilogie Jak & Daxter pro PS3, protože PS2 jedničku nejde na PS3 60GB hrát. Dvojka už jede v pohodě.
-
"a zároveň splnil to, co se čeká od first party studia, tedy odložit vydání hry na další rok" :))
-
The Last Guardian byl pro mě spolu s GT5 hlavní impuls pro koupi PS3. Klidně si počkám další rok, protože tenhle titul bude zaručeně stát za to. Navíc tyhle vánoce dominuje Battlefield 3 a Mass Effect 3, takže nemám strach, že nebude co hrát :)
-
Zdá se mi to, nebo The Last Guardian přebírá pomyslnou štafetu nekonečného vývoje po Gran Turismu 5, které nakonec museli vypustit i s nedodělky?