-
dobra...pi*ovina
-
Tohle vypadá vcelku dobře jen ta grafika.....pokud si ale budu chtít zahrát na superhrdinu, najdu si jiný hry....... tahle hra by mě mohla přesvědčit o tom, že kinect není jen pro casual hraní, ale že s ním jdou hrát i mlátičky typu mortal combat. Akorát se bojím, jak se budou v těch arénách pohybovat a aby nějak nezdupali ovládání....
-
-
Kombat
-
-
Jenom nechápu, proč všude cpou ty postavičky s maxi hlavou *7*
Já chci NORMÁLNÍ postavy (třeba už ty z Mortal Kombatu *4* ) -
-
Chibi styl z Japonska. Z nějakého důvodu někteří producenti myslí, že je to nejlepší výtvarný styl pro hříčky ve stylu "rodinná / nenáročná zábava".
-
-
Jenom nechápu, proč všude cpou ty postavičky s maxi hlavou *7*
-
Tak konečně se na kinect začínají objevovat věci, kvůli kterým bych si to i koupil *1* Není to žádnej AAA titul (ty snad pořád přijdou), ale s radostí bych se vrátil o 15 let zpět a zase si chvíli hrál na superhrdinu. A ještě když při tom můžu vyklepnout kámoše... *4*
-
Achjo , nechapu jak autori po takovejch letech v hernim prumyslu muzou vydat neco takoveho a myslet to zcela vazne . Kinect je zatim ciste pro vekovou kategorii 6-13 let ostatni muzou akorat kroutit hlavou
-
-
keby bol prerobený Mortal kombat tak inak by si vravel to by bola pecka vytrhavat srdcia kamaratom:)
-
-
Tak si zatím můžeš dát první díl web seriálu Mortal Kombat :) http://www.youtube.com/watch?v=6s6UiEuCYXA&hd=1
-
-
-
Jestli byl jejich cíl, abych trailer vypnul dřív, než dojde na gameplay, tak se jim to skoro povedlo.
-
Prokrista pána koho zajímají tyhle pičoviny který sem přivedly japka????!!
Sázejte sem info o hrách, Battlefield 3,šup!! jestli se chystá datadisk ke Crysis 2,šup, a tak dále a tak dále...Koho zajímá jakejsi kinect??To ať si hrají s touto hloupostí mladý japka! -
-
Nejseš jedinej člověk na světě a nemáš patent na vkus
-
-
filozofovat dnes nemám náladu - Ale vkus na hry mám,nepřitáhne mě kdejaký paskvil,stejně tak jako degustér ti neřekne na lógr z jihlavanky že je to výborná káva. Stačí?
-
-
Nějak se mi nechce věřit tomu, že by idiot mohl mít dobrej vkus.
-
-
trochu nerozumím tomu,proč defekty tohohle typu,s tímhle debilním nickem sem vůbec pouští.
-
-
Protože bys je mohl zažalovat ze utiskování minority primitivů.
-
-
-
-
-
To jsi takovej i v reálu nebo tu blbost jenom hraješ ??
-
-
Blbost je slabej výraz, debilita je pro něj vhodnější.
-
???Vysvětli prosím tě tvou otázku,protože ať ji čtu normálně,či pozpátku,nedává mi smysl..K čemu se to vztahuje
-
-
No vidíš, nevědomky si mu odpověděl.
-
-
-
-
A já si fakt myslel, že si na Kinectu zahraju i něco kloudnýho (než jen casual a family tituly)...bože to jsem byl zas jednou solidně naivní. No počkám ještě chvíli, jestli něco zajímavýho nevyleze a pak případně prodám. Kruci.
-
Mně se to líbí, škoda že to je jen v rámci nějaké hry. Snad to MS přepracuje a bude to automaticky u každého profilu prakticky hned v menu XBOXu