Přejít na výpis diskuzí
Pozapomenutý Enslaved zřejmě vyjde i na PC
10.10.2013 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Na konzolích byl Enslaved vesměs průměrná hra, ale na poměry PC je to blockbuster.
-
enslaved? to bych si i dal. libi se mi ten setup. to vubec neni standard.
-
PCčkářum to přeji, Enslaved je super a hrozně mě mrzí že tak přehlížené a nedoceněné... Ano ta hra měla mouchy a rozohdně to není uplně nejlepší hra, ale je to hodně dobrá hra, která ale má něco co jiné postrádají a to jakési těžko popsatelné kouzlo, jakýsi element X že si ji prostě zamilujete *3*
-
Juché, tak to bude jasná koupě. Přibalim k tomu ještě Castlevanii a udělám si rubací měsíc *1*
-
Toto je jedna z hier kvoli ktorej som si kupil Xbox (dalsie boli napriklad Castlevania, Halo, Dante's Inferno, Killer is Dead). Zatial som sa ale k nej nedostal, tak asi pockam rovno na PC verziu.
-
Ja jsem rad za kazdou rubanici na PC, takze radost.
-
Aha, nekdo vydava hru na PC pozdeji -> automaticky nekupuju, nanejvys stahuju pokud je to solidne portnuty a ne jak te sh1t Dark Souls nebo neco podobnyho
-
-
Tak to bolo otrasne, esteze mame warez namiesto demoverzií.
-
právě proto za chvíli na PC nic nevyjde
-
-
Chujovská hra. Každopádně co jsem slyšel tak si teď na PC všichni užívají Ride to Hell
-
-
my na Pc si užíváme špičkového hadow Warriora který vám na konzolích neběží protože jsou to vykopávky a musíte čekat až na příští rok..chacha shemale!
-
-
sry žádný hadow warriora jsem na netu nenašel
-
-
Nie, my si uzivame GTA V
-
-
Koukáte na YT letsplaye nás konzolistů?
-
-
-
Vyborna vec, kterou sjem si hodne uzil. Docela bych si ji dal na PC znovu pokud bude necim vylepsena po obsahovy nebo alespon graficky strance.
-
težká kravina. přestně ten typ konzolovky na kterej pcčkaři nadávaji. demo bylo naprosto hrozny a nedivím se že tahle hra vyšuměla do stracena
-
-
Tvuj nazor ti neberu, ale hodnotit hru jen podle dema je trochu kratkozraky. Tohle byla pro me jdna z her, kvuli kterejm jsem jako PCckar rad, ze mam i konzole.
-
-
Hodnotit hru podle dema je krátkozraké, to je fakt, ale vzpomeň si co tu bylo breku po recenzi na Beyond. Podle spousty uživatelů ta hra totiž musí být skvělá a odvolávali se právě na to demo.
-
-
Je to tak, prave proto to pisu. Pokud jsem to neodehral cely nemuzu hodnotit nebo alespon rozhazoval verdikty jako "tohle byla "sra*ka". Beyond me ted ceka, jsem zvedavej jaky to nakonec bude. Ale to je tady OT.
-
-
jenže dema jsou tu od toho aby nalákali jako nehodlam kupovat hru za 1500 jen proto abych pak mohl řikat že to je kravina
-
-
-
vždyt to mělo strašně trapnej souboják a ve skákacích sekvencich snad ani nešlo udělat chybu protože to hra nedovolila.... *7* jako pro nějaky maminy v domacnosti co se nudí asi dobra hra pro hráče nuda
-
-
Tak to si kůl a teď šup zpátky na Hry pro dívky.cz
-
-
Ja o sobe nic nepsal :)
-
-
šak na tebe taky nereaguji
-
-
-
No prodle toho jak tu pises budes asi vazne hustej "hrac" :)
-
-
samozřejmě že jsem hustej hrač *5*
-
-
-
-
ten gameplay ve stylu nemužeš skočit z plošinky protože jsi otočenej špatně a umřel bys až budeš otočenej ve spravnem směru tak bude skok fungovat .... chtělo se mě zvracet a brečet zaroven jako to byla zhovadilost. a hra ze mě dělala opravdu opičáka
-