Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    klidně z toho mohli udělat dlc pro lbp2
  • montatatana
    "ModNation Racers jasně ukázala, že o tento žánr mají zájem i hráči na Playstation."
    wut? Dyt po te hre nestekne ani pes :)

    Podle me hra tohodle typu ma dnes sanci uspet opravdu jen na Nintendu, kde jsou na ni leta zvykli. Jakejkoliv jinej pokus okamzite selhal (zmineny Modnation, Blur, Wrecked a dalsi na ktery si uz dnes ani nevzpomenu). Kartovy formule od Codies ceka to samy.

    A docela me prekvapuje, ze clanek nezminuje brutalne dlouhy loadingy, na ktery maji United Front snad patent... byly v bete i plne verzi Modnation a tady to vypada uplne stejne (i kdyz je originalni LBP nema). Neni to vubec spatna hra, ale pochybuju ze se ujme.
    • Jo, taky to podle mě nemá moc šancí, pokud to nebude s cenou hodně při zemi. Poslední trochu úspěšná podobná hra byla co? Rollcage? ReVolt?

      A mimochodem, nevíš, proč už Dalighost nepíše/zrušil Hissinger? :P
      • montatatana
        Páč je zagorka a nevděčník a ma krizi stredniho veku :)
        • Oh? Nemá ten střední věk nějak brzo? Tak kdybys ho potkal, tak že všichni jeho čtenáři, všichni tři, jsou čtivochtiví. :P Kdyby aspoň Staniolu nezavíral, to bych si to mohl zrovna přečíst xD
    • Lurok
      Myslim, ze vydali nejakej patch co zkracaval ty hrozny loadingy. Ale co me vic stvalo tak ty hrozne agresivni AI. JE super kdyz celou dobu jedes prvni a pak presne pred koncem dostanes nejakou raketu.... a to se tam stavalo porad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit