Přejít na výpis diskuzí
Pravděpodobně se chystá Medal of Honor 2
6.1.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
jak sem psal nize lituju koupe...takova nudna hra kdy jsem se musel nutit abych to vubec dohral..pritom ta posledni airborne byla dobra hra ktera me bavila, ale todle uz ne uz nikdy vice, to uz me bavilo vic i cod 4 6 7 nez tohle
-
Nesouhlasím stím že MoH kopíruje CoD.... pokud vím, tak první byl medal of honor allied assault potom byl call of duty 1 a nyní nový Medal of Honor maximálně vypadá jako BFBC2... vlastně ono se DICE podílelo na novém MoH, takže je to celkem jasné... CoD stím prostě nemá nic společného a když už by někdo kopíroval CoD... tak by musel být uplný ňouma.
-
Mno tak k téhle novince se dá napsat snad jen... no shit, Sherloc.
-
Hele koho to baví?Mě teda ne ty EA mutiplayer hry mě prostě nebaví stejně jako battlefield!Núdáááá! *8* *8*
-
COD je bezducha sracka a MOH totez... BF:BC2 to je hra pro chlapy!
-
-
:D:D:D
-
ked chces hrat nieco co neni arkada, ani simulator a je tam ta stara pc hratelnost a tymova praca zahraj si bf2 abo bf2142, bc2 je taky mix tymovej prace a arkady, ale kto chce hrat konzoloidnu a arkadovu "run n gun" hru, nech si zahra cod
-
Jasně a ty jsi ten chlap že?
-
-
Zkusil jsem vsechno z vyse zminovanych a bc2 mi prijde nejlepsi. Nejlepsi multiplayer, cod je oproti tomu strileci chodicka - MW jsem hral po netu dost dlouho, BO jsem nehral, ale bude to na stejne brdo,MW2 nezabavi tak dlouho jako BC2, navic tam je ten lvl50 strasne rychle, v bc2 clovek musi mit aspon trosku rozum nez neco udela.
-
-
Ale spis tu jde o to, ze nejvetsi zakladna codaku jsou lidi co nezkusili bc2, protoze to vlastne ani nemaji koupene. Tak jako jejich slavny COD. CODaci radsi zainvestujte a podte do BC2 :D vysel uz aji vietnam za pouhych 300KáČé. Nebudete litovat :D
-
-
-
-
Ježiši, vždyť jsou teď všechny hry takovýhle. Ať už se jedná o střílečky skákačky, adventury atd. Všechno je to stejný. Ale musím se hádat s příspěvkem, kde bylo psáno, že nechceme MoH, že je to kopie CoD. Není!! MoH byl dřív!!
-
-
A původně to dokonce byla hra pro playstation. Až pak se rozhodli to dělat také na PC. A pak se výojáři neshodli s EA a část z nich odešla kutit CoD. No a teď se zase neshodli s Activisionem a vrací se k EA. Jak se nám ten kruh hezky uzavírá.
-
momasi?
-
-
MoH má na starosti jiný tým, než BC2 - a tedy BF3 (ano, studio DICE, ale jiný tým, než který dělá betlfíldy). Takže bez obav, BF3 bude skvělý, MoH2 to samé co jednička. CoD opět zvítězí (v prodejích, ne gameplayi).
-
-
Sakra, chtěl jsem upravit ten příspěvek dole, chybička. Hlavně že si rozumíme.. *2*
-
-
Pochopil jsem :-)
-
-
-
1) MoH byl dřív než CoD, takže těžko něco kopíruje. Naopak všechny moderní střílečky vycházejí z něj. Poslední MoH je navíc odlehčenou verzí Bad Company 2 (MP), CoD se podobá akorát singl.
2) Nesrovnávejte nesrovnatelné. Obě hry jsou dobré, ale každá jde jiným směrem. Společné mají jen vyhrocenost a zachraňování světa jednotlivcem. Medal je ale přeci jen realističtější, pokud se dá vůbec tohle slovo použít. MP se hraje pomaleji a na o něco větších mapách než ultraakční CoD. CoD navíc nemá recoil (kopání zbraní), důsledky jsou asi jasné. Naopak CoD exceluje v možnostech přizpůsobení si vojáčka od barviček a tetování (BO) až po perky a killstreaky. Každý nechť si vybere.
3) Diskuze ohledně MoH vs CoD jsou asi tak o něčem, jako Cola vs Pepsi. Jediná správná odpověď je BC2 *3* -
-
CoD 1, 2 a max 5 kopírovaly MoH (staré). MoH (nové) pak zase kopíruje novější díly CoD. Jinak tvrdit, že v MoH kopou zbraně a v CoD ne je opravdu vtip. Každý ví, že ta hra je ještě větší arkáda v MP než CoD. Hrál si to vůbec?
-
-
První část - souhlas. Nové MoH neberu vůbec jako MoH, ale jak jsem psal, odlehčenou (arkádovou) verzi BC2 - což taky je, MP je od týmu z DICE, nikoli od EA, navíc na Frostbite enginu. Reagoval jsem na dohady ohledně původních dílů obou sérií, kdy se odtrhla část tvůrců MoH a začala dělat na CoD.
Druhá část - dobře, stále to podvědomě porovnávám spíš s BC2 než MoH, i když se MP opravdu hodně liší, takže bych neměl. -
-
Ono se liší BC2 od CoD, to ano. CoD a MoH skoro vůbec, co se týče hratelnosti jso uto prakticky totožné arkády, jen CoD díly jsou, jak se říká "much more polished" než MoH a také tomu odpovídá kvalita. Jestli bude MoH 2 zase od DICE tak to dopadne podobně, bo to budou dělat o polední pauze mezi BF3.
-
-
MoH má na starosti jiný tým, než BC2 - a tedy BF3. Takže bez obav, BF3 bude skvělý, MoH2 to samé co jednička. CoD opět zvítězí (v prodejích, ne gameplayi).
-
-
No pokud vím tak MP do MoH dělali DICE - BC2 a BF3. Já jsem spíše fanda CoD série, ale u BC2 jsem se celkem dobře bavil. MoH bylo zklamání. Black Ops je podle mě povedený díl. Modern Warfare 2 byl špatný, ale BO naštěstí opravil 90% ohavností co mělo MW2. Mluvím samozřejmě o MP, těch pár hodin dlouhý SP nemá moc smysl ani hodnotit.
-
-
-
-
-
-
jestli to nebude lepsi jak nepovedeny medal of honor tak si to uz nekoupim, udelal sem chybu a jeste ted toho lituju kdyz koukam na obal ty hry..musim ji prodat *10* *6* *7*
-
-
MoH se opravdu nepovedlo, mix BC2 a CoD a vzniklo z toho cosi nepovedeného. Nudná a krátká kampan a vyloženě stupidní MP, který to nejlepší z BC2 jaksi zapoměl a z CoD to kopíruje tak špatně, že výsledek je zřejmý. Možná hra vidělala, aby mohli udělat další díl, ale hra stojí za houby a také ji skoro nikdo už nehraje. Oproti tomu BO je povedený, konečně pořádná SP kampan a MP je oproti MW2 lahůdka.
-
-
ja nevim ale kdyz sem to dneska hral tak serveru je stale dost a člověk má z čeho vybirat, a rozhodne nechci nikomu nic vnucovat ale multak mi teda prijde presne takovy jaky sem cekal (neco mezi BC2 a COD) mě cod prislo strašně chaoticke a hodne neprijemne tim ze kazdy skakal jak idiot aby ho nahodou nikdo netrefil. Medala hraju zhruba 4 den a bavi me to zatim vic nez cod ktere sem po dvou dnech prodal, protoze to neni nic pro mě radči si zahraju quaka nez COD.
PS: Mam i BC2 a obe hry me bavi stejne.
-
-
-
Dobry vecer. Off topic: prosim vas mohli by ste disablenut tu featurku co ukazuje prispevky od userov co su tu registrovany pravo na main screene? Je to aboslutne primitivne. Nehajy debilko napise uplnu traposinu a ono je to tam pod tym hodene. Nehnevajte sa ale je to strasne iritujuce. Dakujem