Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Hurá! Celou dobu jsem čekal, až to vyleze z Early Accessu, abych si to moh s klidem zahrát. Tahle hra je mi totiž neskutečně sympatická tim, že vizuálně vážně přiznává svoje vzory.
    Za poslední roky se vyrojilo pár stříleček, který se snažej bejt old-school, ale v "modernim kabátku"... a tak jako dnes v nezávislých luzích a hájích frčí pixel art, chtěl bych vidět střílečku ze starý školy, která bude skutečně vypadat třeba jako první Quake... ale úplně nejradši bych byl, kdyby někdo udělal hru postavenou na id Techu 3 (Quake 3 engine), protože ty hry, co ho používaly, vypadaj i dneska suprově (viz vyloženě krásnej Return to Castle Wolfenstein). Můj nejoblíbenější engine všech dob!
  • jsem jedinej komu ta hra pripada vylozene oskliva? chapu, ze chteji mit starej feeling, ale i tak...
  • Na Steame aktualne necelych 13eur.
    Odporucam kupit to cez G2A, kde maju cenu okolo 80-90 centov *3*
    • Co znamena "steam cd-key global"?
      • Globalny kluc, co znamena, ze ide aktivovat v kazdej krajine bez obmedzeni (teoreticky) Ked v nejakej krajine aktivovat nejde ani global key, tak je vacsinou napisane, v ktorych krajinach aktivovat nepojde. Pre teba to ale znamena, ze to je ten kluc, ktory mas kupit, Nasich krajin sa to vacsinou netyka, pokial to teda nie je regialne uzamknuty kluc, co by uz ale nebol oznaceny ako global.

Inak odsktni potom to policko "g2a shield" zbytocne euro navyse *3*
      • Jack1947
        Není to tak že nemá regionální zámek? hmm...
  • solomon.short
    posledni hra co kupuju tento mesic, prisaham... ale hrozne me to navnadilo
    • Jack1947
      Kolik si jich koupil už? *8*
      • stratego
        I jedna by byla víc než ty koupíš za rok :)
        • Jack1947
          Jistě, beztebe by to nešlo.
          • stratego
            Tak mě prostě vždycky pobaví jak si zdůvodníš, že si zloděj :) Dej se na politiku, tam to funguje stejně ;)
      • solomon.short
        tento mesic prave nic moc, krotim se. na steamu mam cca 480 kousku, na GOGu tak 130, uplay, origin jsou takovi oukropci, od blizzu snad vsechno... prus*r je, ze na hrani neni tolik casu. Prace plus rodina me zamestnava na 98%
        • Sr_Lobo
          Slusny skore, sem na tom trochu hur, ale dovedu si to predstavit :) Na tom steamu predpokladam ma vyrazny podil humble bundle apod ne ?:) ja tam mam prave haldu her kery sem bud hral jako palenky a pak koupil, anebo kery sem koupil v bundlech, ale vim ze se k nim uz nedostanu, proto sem se na tehle styl nakupovani uz vyprd davno.
          • solomon.short
            ale jiste, to nepopiram. ve spouste her co tam mam nemam zatim nahrano nic, jen mi prislo vhodne dat aspon par $, kdyz jsem je kdysi piratil jako mladej. Plus samozrejme je spousta duplicit mezi ruznymi klienty. Ale vzdycky klice k hram co uz mam, rozdavam tady na games.

edit: samozrejme, cca 75% her na steamu jsou veci z humble, bundlestars, ale nekupuju slepe vsechno na co je akce
            • Z jakého důvodu se ti vlastně lépe usíná, když koupíš po letech hru v bundle, kde původním vývojářům už jde velký kulový. Jestli je to opravdu jen kvůli tomu, aby si měl pocit že to máš po letech konečně legálně, tak to opravdu alibismus trošku je :D

Tím se tě nechci nijak dotknout, jen taková poznámka pozorovatele :)
            • Jack1947
              Jn s novou deskou už nemám taky mechaniku, respkt mám ale už jí nemůžu používat a kupovat si redukci (drahou) nechci. Mám externí tak o co jde že.
            • solomon.short
              tech mam u nasich taky plno... ale predstav si, ze uz ani na jednom svem pc nemam CD/DVD mechaniku :)
            • Jack1947
              Ještě že mám tak většinu her ze SCORE/Levelu, představa si kupopvat vše upirátěné jednou ( kdy cena za kolik let ani pořádně neklesá) je celkem strašidelná. I když bundle bývá za pár šupů no ale to je zase u sérii když jsme u samostatných her tak to je nic moc.

Navíc ostatní bundle jsou jen hry ktré by jinak nikdo nekoupil, kdyby to byli pořádné hry a ne 200 her které by člověk hrál možná s odřenými ušima 20-50 a jen jestli. ( Proto si myslím že to je zlo a škoda času je jím nakupování).
            • solomon.short
              Sr_Lobo: presne... ja si k ni kdysi koupil i takovou prirucku cca za petikilo :D S Albionem asi moje nejvetsi srdcovka...
            • Sr_Lobo
              Jezis MM radsi ani nepripominej .... to sestku sem snat hral tri ctvrte roku v kuse a zjistil sem ze sem tak v pulce *15* Ale jako jak rikas - jak to clovek paril driv pirateny tak nekdy cejti takovou povinost to mit aspone zpetne origos, hnet se pak lepe vecer usina *4*
            • Jack1947
              Vždyt tohle já beru, když koupíš kolekci her které si chtěl a taky je dohraješ to bez problému.
            • solomon.short
              Jacku, kdyz ja vzdycky chytnu takovou nostalgickou slinu... Pamatuju si, kdy byl na Humble pack vsech M&M her, tak jsem to koupil, M&M VI hned nainstaloval, protoze jsem u ni v roce zhruba 99 stravil desitky hodin, nu a taky jsem ji zase dohral :)
            • solomon.short
              spatne. naprosta vetsina her co mam na steamu jsem kdysi davno hral. upiratene. vim ze to muze vyznivat jako alibismus, ale trochu se mi ulevilo :)
            • Jack1947
              Lidem co je hrát taky nebudou nebo hůř je běžej hned prodat *7*

Budnle bych jako hry nepočítal a už o tuhle blbost začíná opadat zájem, říkali to i ve FC. ( sice je hezké házet koruny za hry co hrát nebudeš a chlubit se velkou sbírkou her ale všechno mělo a má své meze no).
  • Sr_Lobo
    Ten irskej prizvuk tomu dava jeste grady *5*
    • They've got a really fancy game they do.
  • Odulin
    Moc pěknej nápad, určitě zkusím. :)
  • Zkusím *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit