Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekl bych že minimálně 50% negativních recenzí na steamu se omezuje jen na to že hra vyžaduje neustálé online připojení. Já mám teď nahráno v Nighingale asi 4h, co musím vyzdvihnout je velmi pěkná grafika i prostředí, les, poušť i bažina vypadá opravdu pěkně, to samé i tvořivé co tam žijí,  svět zatím působí dost živě. Hraji to jen chvíli a do žádné repetitivnosti jsem se zatím nedostal. Nápad s kartami je zajímavý, zatím jsou k dispozici jen 3 biomy, ale vývojáři slibují přidání dalších. Nemám žádné problémy s výkonem, ani jsem nenarazil na žádné bugy. Co mi vadí je strašně složité a nepřehledné UI a i ovládání je někdy dost krkolomné, souboje jsou dost basic, prostě jen bezhlavě sekej, hra místy působí nedodělaně, třeba ve hře je potřeba spánku, který funguje tak že se dojde k posteli, klikne na ní a doplní se bar únavy, žádné ležení na posteli se nekoná, neustále zahánění hladu začíná být trochu otravné, základní jídla vydrží jen chvíli, AI se občas chová divně. Hra má dost velký potenciál, ale je potřeba jí pořádně dotáhnout , říkám si že uvolnění pro předběžný přístup bylo možná předčasné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit