Právnička Kate Walker se vrací v modernizované adventuře Syberia Remastered
-
Úžasná zpráva. Jedna z nejkrásnějších adventur, které jsem hrál (pominu-li Broken Swordy, potažmo The Longest Journey s April v hlavní roli). Syberii jsem hrál hned několikrát. Dodnes si pamatuji, že mistr Benoit Sokal, nechť je mu země lehká, byl s rozdělením hry na dvě "epizody", velice nespokojený. Já jsem rád, mám tak za sebou na polici dva úžasné big boxy se hrou v mint kondici. Trojka dostala nádhernou sběratelskou edici se soškou Kate a automatonem, litografií atd., ale herně to bylo opravdu strašné, přesně jak jsem od přechodu do 3D očekával. Plus ten šílenej závěr/nezávěr... Děsný. Syberia: The World Before zvládla aspoň částečně napravit reputaci, ale první dva díly zůstaly prostě nepřekonané.
Remaster jednoznačně kupuji, stejně jako jsem si do sbírky přidal vyleštěný Amerzone a je to nádhera. Nostalgie pracuje na plné obrátky. Nemohu se staronového dobrodružství Kate dočkat. Výprava za mamuty ještě letos! -
Nádhera. Ta hra má jedinečné kouzlo.
-
Tesim sa, z nejakeho dovodu mi najma prvy diel prirastol k srdcu..... asi by som ale viac ocenil remake tretieho dielu, ktory ma ovladanie navrhnute nejakym krutym sadistom