Přejít na výpis diskuzí
Představení britských jednotek z Company of Heroes 2 začíná tankem Churchill
23.7.2015 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Proč do toho tanku ta pěchota tak zběsile střílí? Mám CoH 1 a tam po tanku pěchota nestřílela. Bylo to zbytečné. Snad se nevrátili k původní mechanice z warhammeru kde se po dost dlouhé palbě tank časem rozložil.
-
Vydávat obsah starý 7 let je snadné. Hlavně, že z toho mají prachy. Teď abych si kupoval vše znovu, abych měl s kým hrát..
-
Neni Churchill nahodou tank z WOT.
-
-
Omlouvam se, ale ja si tenhle vtip nemohl odpustit.
-
-
A co na tom bylo vtipnýho?
-
-
-
Kupoval jsem teď nedávno a zkoušel jsem hrát MP a měl jsem win rate tak 15%. Chápu, že jsem podprůměrný hráč, ale ta hra by snad pro takové hráče jako jsem já měla mít nějaký rating systém, abych si taky zahrál. Takže hra sice vypadá pěkně, ale pro nehráče RTS to nic není.
-
-
Já si koupil COH2 včera, respektive dnes by mi měl dojít kod. Tak kdyby si byl pro, můžeme někdy zahrát. *4*
-
jde o to si to osahat a najít správnou taktiku
-
To je to samý, jak StarCraft 2. Taky mě to házelo proti lidem, co měli nahráno daleko víc, takže většinu času jsem se ani nestihl rozkoukat a bylo po mě. Navíc zrovna multiplayer u například Starcraft 2 mi už přijde jen o mechanickým naučení se co nejrychleji udělat nějakej naučenej build armády a rozmlátit protivníka. Žádná strategie, nic. Prostě se naučit triky a buildy a jet podle toho.
-
-
to je tim že to už nikdo nehraje, tak to haže silny protivniky
-
-
čím starší hra, tak logicky to už hrají vetšinou zkušení veteráni, takže novaček co naskočí do vlaku to ma velice težke. navic tady byli veterani z coh 1.
-
RTS je pro znalce...
-
-
Žánr jako každý jiný, jen pro ty co je to baví.
-
-