Přejít na výpis diskuzí
Představení hrdinů aneb takhle v Diablo III bojuje wizard(ka)
1.5.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
boze proc vidim po sr a ne a totalne vy m r d ane WOW????Beta mela do DO 2 docela hodne daleko
-
EDIT: sakra vedle, jedna sklenička a co to udělá :(
-
-
já už asi chápu všechny ty dmntní komentáře. Lidi se někdy hold i přes svou víceméně abstinenci třošku opijou a pak píšou cypoviny :) Já to zítra ani nechcu po sobě radši číst, ale dneska bych.... radši to nebudu rozvádět :D
-
-
Maga hrat urcite nebudu, pro me osobne jedine Barrbar a rubat tupejma zbranema do zblbnuti :-))) popr v datadisku paladina :)
-
tady je kolik bude stat RMAH, a malo to nebude
___ http://www.eurogamer.cz/articles/kolik-si-blizzard-strhne-za-aukce-v-diablo-3 -
-
1 dolar za equipment pripada moc? Tak jako tak na tom clovek co prodava stejne vydela.
Lidi proklinaji activision, jak ze vseho dela zdimacku na prachy a najednou se budou hadat o 1 dolar. -
-
mno ale my zijeme V EU, takze 1euro. +15% za prevod + 15% paypalu (muj pripad). cili realne 1 euro + 30% z castky. jeste ti to prijde malo ?
-
-
Mas v tom docela gulas.
Za vec, kterou si postava nasazuje: 1E nebo 1E a 15% kdyz pouzivas paypal.
Za material, lahvicky, gemy ... : 15% nebo 30% kdyz pouzivas paypal. -
je to nemoralni zdimacka na prachy, lide musi chodit do prace 8 hodin denne a tady nekdo bere poplatky za nic
-
-
kdyby tam nebyl poplatek 1 euro za kazdou aukci co uděláš, tak by byla celá aukce zasraná miliardou předmětů, takhle se rozmysliš 2x jestli něco prodáš a když už něco prodáš tak to nebude za pár centům, protože to by se ani nevyplatilo... znamená to, že na trhu budou zajímavé ceny itemů a aukce nebude zaplavená sračkama
-
Zaměstnanci blizzardu pracovali i déle aby ten produkt vytvořili.
-
-
Blizzard z tech poplatku plati servery a vytvari kapital pro dalsi hry. Navic neco musi sypat do Titanu.
A to ze na tom vydelajavi neni prece nic spatneho - Ty taky muzes udelat serii her, ktera bude vydelavat miliony... Brani ti v tom neco ? -
lol, zamestnanci z tech poplatku neuvidi nic
-
-
-
Ne kazdej ma v planu rezjovat prachy na Diablu 3.
Mym takovym osobnim cilem je vydelat pomoci RMAH na datadisk a pripadne na D4 :), takze zadny paypal a 1E neni opravdu moc. -
-
nejde o to jestli to je moc, jde o to že je to platba za nic a že na tom nechutne vydelaji, kolik aukci takhle probehne a za kazdou budou mit jeden dolar.
-
-
2plisken - je to par drobnych pro nas ale pro ne v součtu to bude obrovska suma
-
Platba za nic? Údržba serverů ti nic neříká? Někdo se o systém musí starat, ten musí mít plat, aby živil rodinu. Opravdu ti přijde, že 1 dolar/euro je nechutné vydělávání peněz? Neřeknu, kdyby si účtovali 50-70%, ale tohle je směšné. Lidi asi budou pindat i kvůli pár drobným. Navíc tě nikdo nenutí aukci využívat. :)
Navíc je logické a dělá se to tak všude, že když něco zprostředkováváš, bereš si za to určitou marži. dělalo se to tak před tisíciletími, dělá se to tak i teď. -
Castecne te muze utesit, ze porovnavas jedince vs firma a firma vzdy vyhraje. Kdyz to vezmes jedinec vs jedinec, tak i lidi v blizzardu makaji 8 hodin denne :)
-
2Suk - nevim presne proc me to stve, proste me stve ze ja musim delat 8 hodin denne a taky vytvarim hodnoty a mam vysokou skolu a nekomu proste budou platit miliony lidi za nic (poplatek za uzivani virtualni akce). Uznavam je to genialni napad.
-
No a? Proc te zajima, kolik nejaka firma vydela?
Vytvorili produkt, ktery te bude bavit a jeste pri hrani muzes velmi pohodle vydelat nejaky peniz. Tim, ze budou mit neco z kazdy aukce, maji snahu drzet hru v dobrem stavu, aby stale pritahovala hrace a tim stale vydelavali.
-
-
-
Bud platis 1 euro (jetsli se jedna o kus vybavy co davas na posatvu) nebo 15% kdyz se jedna o gem, material na vyrobu veci (= cokoli ceho muzes prodavat vic najednou).
Mas pravdu v tom, ze dalsich 15% procent bere paypal, kdyz ho vyuzijes.
Ta odebirana castka mi prijde zcela v poradku, kdyz uvazim, ze a) nikdo te nenuti rmah pouzivat b) hru budes hrat stejne, takze vsechno co vydelas bude behem zabavy.
-
-
-
-
Podporte prosím moju Wizardku nejakým tým lajkom *3*
http://reveal.diablo3.com/en_EU/mark_of_valor/#!/gallery/most_liked/779950 -
-
pekna baba.
-
-
Sorcka, alebo wizard, bola moja naj v Diable 2, takže určite skúsim, no začnem za barbara. Asi vytvorím na začiatku z každej klasy po jednom a budem ich "trénovať" naraz :D Už len aby to prišlo, mám predobjednané za 49€ vrátane knihy "grátis". Prvá hra, ktorú kupujem ako predobjednávku, takže to je čo povedať. Hoci, medzičasom pribudla aj druhá, Torchlight 2 na Steame... ;)
-
vypada to slušne, jsem rad ze si dali zaležet na grafice, ne jako v starcraftu *11*
-
nuda, dibalo 3 budu hrát za paladina, v bete jsem ho dal na 30 level, pak to vypli *9*
-
-
tobě to příjde vtipný, to co si napsal??
-
-
Jo, ten kluk je podle me hodne vtipnej, ma talent. Zato ty máš ode mě -.
-
-
-
akoze sorry ale jednoznacne najnudnejsi class trailer :/ ked to porovnam z ostatnymi tak fakt bieda skor ma to odradilo hrat wizarda :D
-
--Půlnoční prodej--
Tak co, kdopak z vás půjde na půlnoční prodej?
Počítám bude hezky (no v noci asi né ani tak hezky, jako teplo) a taky čtu, že se hra odemkne u nás akorát o půlnoci, tudíž kdo dřív vyutíká z krámu, ten dřív drtí :p
Asi se v tomto případě řadím do označení běžným člověkem "nerd", nebo blázen, pač tam tentokrát asi budu stepovat hódně brzo. Skoro si to říká o bečku, aby pokec ve frontě lépe odsýpal ;o) -
-
Já si myslím, že hra se odemkne spíš tak kolem 9 ráno. Ale možná se pletu. Je nějaké ofiko vyjádření že se to pustí přesně o půlnoci i v našem časovém pásmu?
-
-
tady tudy :o)
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3888532506
-
-
Jenom aby tam na vás nevlítly pořádkové složky, že pořádáte nepovolenou demonstraci *1*. Já se na půlnoční prodej nechystám, bo D3 nekupuju. Ale někdy v budoucnu bych si na něj rád zašel. Jenom nevím na kterou hru. Napadá mě tak možná BioShock: Infinite, ten by se půlnočního prodeje mohl i dočkat. Teoreticky i Borderlands 2, ale ty asi budu kupovat až později...
Trailer na wizardku nevypadá špatně, dokonce by se tam mohlo i zapracovat na vedlejší dějové lince zabývající se její motivací, její honbou za větší silou a případnými problémy z toho plynoucími. Ale toho se asi u Diabla nedočkám. -
-
Povedená wizardka byla v Neverwinter Nights 2... správný šílenec do moci a destrukce. V D3 bych víc než pár bohorovných a šílených průpovídek při masakrování armád protivníků nečekal. I když oproti elegantní Sorcce z D2 je i to velká a prospěšná změna.
-
-
Taky nečekám nějaké menší příběhové linie jednotlivých "povolání". Přece jen to je akční hra. Tam se takové věci moc nenosí.
-
-
-
ja to ztahnu z blizzard stranky a pak to akorat o pulnoci odemknu
-
-
Ještě bude třeba stažený pre-download po odemčení nainstalovat, ale pořád rychlejší, než to instalovat z DVD.
-
-
Muzes poslat na predprodej nekoho za sebe a ten po nakupu akorat otevre krabicku a posle ti cd-key :) Predownload muzes uz ted a hned po pulnoci muzes instalovat.
Kdo v CR dela pulnocni predprodej? -
-
Predownload je dobrý nápad, na ten jsem málem zapomněl. Ale pro krabicu si tam zajdu, ještě jsem na půlnočce nebyl, tak to je třeba napravit ;o) Prodejna je ta, se kterou bylo games.tiscali svázáno před tou současnou, snad to můžu říct: xzone ;o)
-
-