Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uz parim paradni hra
  • Nevite, jestli ta cestina bude volitelna?
    • Bude, protože hra bude využívat Steam, kde jdou jazyky přepínat.
    • Dobra otazka. Hry koupene u nas, ve kterych si nemuzu prepnout jazyk zpet na anglictinu, bych si uz nekoupil. Zmrsene preklady ala Mass Effect 2 bych uz zazit nechtel.
  • Cestina od Cenegy? Dekuji nechci.
    • Nechtěj, nikoho to nezajímá.
  • Cahir
    Model hlavního hrdiny mi přijde dost tragickej, lepší to není ani s Patty, která se zdá být silně neatraktivní. Proč mám hrát za takovýho chcípáka?? Neříkám, že má každej hrdina vypadat jak Marcus Fenix, ale takhle jsem nevypadal ani ve dvanácti letech.
    • MrSanta
      Ale zdá se, že už krapet postoupili. Postavy už alespoň nemají ruce jako kdyby se jednalo o křížence s krtkem jako v jednotce. Já si nemůžu pomoc, ale o mnoho lépe se mi koukalo na první dva Gothicy. Ono je to stejně jedno, pirátská tématika je mi protivná, takže si Risen 2 odpustím stejně jako Risen 1. Stejně bych na to neměl čas.
    • CrocoRay
      Mně nepřijde tak moc jako nějaký obrovský chcípák, jen to není Fenix, či spousta jiných hlavních hrdinů, na které jsme si zvykli. U RPG mě hlavně zajímá ten zbytek, což jsou questy, design, rozhovory, dovednosti apod.

btw: "jsem nevypadal ani ve dvanácti letech" Já dával na military press 60kg 4krát po desíti a nejsem o moc nebouchanější *1*
      • Cahir
        Tak to je samozřejmě hlavní, zatím hodnotím jen to, co vidím, tedy videa a obrázky.

Military press necvičím, takže to neumím tak dobře posoudit, ale rozhodně to není málo. Neříkej mi, že při takové váze nejsou vidět výsledky. Samozřejmě jde o to, jak dlouho cvičíš, ale předpokládám, že nějakej pátek to bude, když jsi se na tuhle váhu propracoval. Hrdina z Risenu spíš odpovídá lemře, co se věnuje primárně kořalce. A ty spadlý ramínka taky moc nepřidaj.
        • CrocoRay
          No, je pravda, že když jsem hodně zvedal, tak jsem měl ramena dost silné, ale nebral jsem suplementy apod., takže třeba kámoši, kteří dávali méně a brali třeba kreatin, tak byli proti mně obři, i když byli slabší. Těžko posoudit, jestli byly výsledky uspokojivé, ale obvod jsem měl kolem bicepsu 43cm a s herní postavou se mi to blbě porovnává, i když Fenix ani Batman jsem rozhodně nebyl *1*

Ale teď už moc necvičím a shodil jsem pod 90kg, takže už jsem suška (o něco silnější než hrdina Risenu), ale ramena pořád něco zvednou.
  • tak nějak jsem doufal, že si konečně poradí s těma tvarama postav, ale je to furt bída teda.. .
    A celkově mi to příde takový hodně pohádkový,asi cílí víc na amíky. Ale což, plno lidí si to učitě užije a mě zbejvá doufat, že jednou udělaj pokračování Gothicu.

Jinak supr, že překlad je hotovej.
  • jednička byla dobrá a bavila mne ale dát dvojce téma piráti mne nenadchlo.
    • A musis byt nutne nadseny? Ja napriklad ze hry nadseny nebyl uz nejake dva roky (od dohrani Assassin's Creed 2 / Batman Arkham Asylum, nevim co z toho jsem hral pozdeji) a presto se u hrani bavim. Vetsinou. Me se piratska tematika docela libi, jen doufam, ze tam nebude tolik tech piratskych klise (klapka pres oko u kazdeho druheho, nadavajici papousci, haky misto nohou rukou, ....). Pokud to nebude prilis pritazene za vlasy, nevidim na tom nic spatneho. *5*
      • No po šílenstvi jménem Jack Sparrow nemám piráty rád.Ale taky to bude asi tím že jsem zhejčkanej hrama Zaklinač2,Skyrim,DeusEx,FNV tak mne to zkrátka za srdce nechytá no. *5*
        • Pirati z Karibiku je hovadina. Dela to z piratstvi asi stejnou frasku jako dela dnesni EMO mladez z upiri tematiky. Vzdyt piratstvi bylo velmi pekne nastineno v Risen 1. Tam to fraska nebyla, ale presne to zapadalo do kontextu cele hry.
  • Phillios191
    A co překlad F.E.A.R. 3 ???!!! Ten mě zajímá víc....(myslim že nejsem sám)
    • Lawliet
      nic proti f.e.a.r 3 nepotřebuje překládat... je to jak obrázková knížka všechno jasné..
    • Veskoslav
      Co na tom chceš překládat?:-D Navíc u tak bídně lineární hry ala CoD, co nemá s původní sérii Fear už nic společného....
      • Ano první FEAR rozhodně nebyla lineární hra alá CoD *3*. Nikdy jsem nepochopil proč všichni na druhej a třetí díl nadávaj a první tak vychvalujou já hrál díly všechny včetně datadisků a všechny mě přišli zábavný stejně.
        • Veskoslav
          Trojka už je s prominutím tupá konzoloidní sračka.....Intelignece nepřátel je bodu nula...Kde je ta doba, kdy se navzájem kryli, útočili ze dvou stran atd....To ve Fear 3 rozhodně nebylo. To byla hra, co se snažila za každou cenu šokovat, ale dle mně až přehnaně. Jednou zahrát a stačilo, což se mi u 1 nebo 2 nestalo (u nich byl problém zase monotónní prostředí atd.)
    • Překlad F.E.A.R. 3??? :-D :-D Těch pár hodin herního času si hoď do translátoru, vocasi...:-D :-D
    • vyzera ze si
      • Phillios191
        Rozhodně ne :)
        • No vidíš nejsi.Ste dva.
  • Core
    Paráda!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit