Přejít na výpis diskuzí
Překvapivě dobře vypadající PvP z MMO Defiance
18.10.2012 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
prekvapive? jo, pokud nekoho prekvapi, ze se s tim vubec nekdo patlal, kdyz to ve vysledku vypada jak totalni sratchka
-
Trion mám rád a držím jim s touhle hrou palce....i když tomu "never seen before" jsem se pousmál:-D takový silácký řeči mají všichni
-
A jaký je rozdíl tohoto titulu oproti třeba Planetside2? Žádný, sprostá kopie.
-
-
tech rozdílů bude hodně..je spíše sprosté mluvit o kopii když o té hře skoro nic nevíš. Navíc těchto her je jako šafránu tak buď rád, že něco vychází a nevztekej se *16*
-
-
Líbí se mi, jak každý MMO rve open world PvP, kde se mlátí 100 lidí zaráz. Škoda, že to skoro ve všech hrách skončilo na tom, že jsi byl rád za 10-15 FPS...Aion, Age of Conan, Warhammer Online teď bohužel i GW2.
-
-
všechny hry jsem hrál a měl jsem teda víc než 15 fps :-p...je pravda, že na gw2 jsem upgradoval pc.
-
-
Překvapivě vypadajících MMO už tu za posledních let bylo tolik...všichni víme, jak to většinou dopadlo. *6*
-
3rd person shooter pre PC ? LMFAO !
-
Unique, refreshing, exclusive, never seen before, intensive, no boundaries...To rikaj naprosto vsichni u vsech traileru a 3/4 her dopadnou tak jak dopadnou... Uz me to docela irituje jen poslouchat
-
-
Tak klasické PR žvásty jsou skoro všude, mám chuť na mainstream scénu hodit bobek, protože se mi z ní dělá čím dál víc zle
-
jj, presne, jako reklama na dalsi praci prasek
-