Přejít na výpis diskuzí
Prémiová beta Elite: Dangerous přivítala deset tisíc nových pilotů
30.5.2014 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Proč porovnávat, když můžeš hrát obojí, jejich záběr je sice menší, ale když to vezmeš na velikost vesmíru, tak je miliardakrát větší a někdy je lepší udělat jednu věc pořádně, než 10 věcí blbě.
-
-
Takto určitě, ale ty v textu v podstatě vnucuješ, že Elite dělá tu jednu věc dobře a předpokládáš, že SC dělá těch 10 věcí blbě. Co když to dopadne naopak? Tedy, že Elite bude mít tu jednu věc blbě a SC 10 věcí dobře? Co bude lepší pak? :-D
-
-
Vetsinou se resi aktualni stav ... a v pripade SC je vse (naprosto vse) o mozna ... nekdy ... kdezto v pripade elite tu mas zcela hmatatelny vysledek nejaky prace.
Osobne pak daleko vic duveruju projektum, ktere toho moc neslibujou ale zato jsou videt vysledky, nez projektum, ktere slibujou hory doly ... a skutek utek. -
-
...nooo...niečo na tom bude ;)
-
-
...ako máš svoju časť pravdy, ale je veľký predpoklad, pri tak megalomanskom projekte ako Star Citizen, že sa tam viac veci nepodarí ako podarí. Ja som už síce na Star Citizen prispel...ale mám tiež taký vnútorný pocit, že Elite Dangerous dopadne lepšie. Neviem prečo...je to len taký ciťák ;)
-
-
-
Už aby to vyšlo... jen doufám, že se mi to podaří rozjet na C2D E8400 @ na 3,8GHz; 6 GB DDR2 1066 MHz;GTX460 1GB DDR5 @ (core 800MHz/shader1600MHz/mem 1900MHz) jinak mě trefí... *16*
-
No mě zatím nepřivítala ... točí se mě na obrazovce žlutej sidewinder a to je asi tak všechno. *9*
-
Nemuzu si pomoct ale tahle hra se mi zatim libi vic nez Star Citizen. Jsem fakt zvedavej.
-
-
Pro me je ta hra srdcovka a me se ty lode libi a to diky tomu, ze verne kopiruji i vzhled puvodniho Elite. Bohuzel se me hra zda i tak draha, ale bud to prijde s vydanim a nebo po reakci na star citizen :)
-
Já jsem na ně taky zvědavej, ale jejich záběr je řádově menší než Star Citizenu. Podle mě to nejde vůbec porovnávat...
-
-
A mozna prave proto oni tu hru dodelaj ... a SC ... dopadne jako DN forever ...
-
A prave i proto mi mozna sedi vic :D Jsem opravdu zvedavej.
Palce drzim obema hram ale tahle pro me ma zatim trochu bliz k atmosfere homeworldu kterej porad povazuju za svuj nejultimativnejsi vesmirny zazitek :D
-
-
me se ty jejich lode strasne nelibi
-
-
Jo ty lodě vypadají hnusně ... ale zatím nám jich ukázali 5 z 25 a všechny od stejné firmy ... tak třeba budou i nějaké pěknější.
-
-