Přejít na výpis diskuzí
Prey 2 nepoběží na id Tech 5, ve vývoji je moc dlouho
15.3.2011 | Petr Poláček
6 příspěvků
-
Wow já myslel že na prey 2 už se dávno nepracuje, aspoň nějaké dobré zprávy :)
-
"id Tech 5 ještě také není hotová (dokud Rage nevyjde a možná ještě ani potom nebude)" Tomu moc nerozumím. Id Tech 5, na kterým poběží Rage, nebude možná hotovej ani po jejím vydání? To jako budeme hrát hru běžící na pre-alfa verzi enginu, nebo co za nesmysl to má znamenat?
-
-
to znamená, že engine bude v pořádku, ale nebude ještě k dispozici pro ostatní studia (nebude existovat kompletní balík se všema nástrojema, který si bude moct kdokoliv koupit, nějaký detaily, který nebudou pro Rage důležitý, se ještě budou třeba odlaďovat)
-
-
Naštěstí(majitelé novějších grafik budou odporovat *4* ) nejsou hry o grafice. A Prey o ní taky nebyl. Pokud bude dvojka stejně dobře hratelná jako jednička, může klidně být i v enginu Dooma. *5*
-
S prihlednutim k tomu, ze nemam zadny delo a buhvi jak nakonec bude novy id tech 5 narocny mne to ani nevadi. V novem Wolfovi byla graf. stranka hry moc pekna a id tech 4 jasne ukazal, ze ve svy silne modifikovany podobe ma jeste co rict potazmo ukazat. A k tomu to behalo jak z praku na nejvyssi. Kazdopadne spise jsem zvedavej jaka bude hratelnost oproti Prey 1, nakolik a kam se posune pribeh, no uvidime :)
-
Můžu se zeptat, proč jsem dostal BAN???? Nebyl jsem sprostý, ani v jednom příspěvku, jen jsem vyjadřoval názor, žádný flame, nic?!!! Za to, že se člověku nelíbí Dragon age 2, tak dostane hned ban? Nefungují tu stejná pravidla jako na bioware ofic. fórech?:-)