Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • japonosko....země kde flušou na zákon reálnosti
    • Zákon reálnosti ...... *1* vrat se zpátky na mars pokrytče .
    • ringmancz
      a možná proto jsou ty hry zábavný
  • Metal Gear Rising to bude kvalitka. O tu serii jsem se nikdy nezajímal, ale možnost rozseknout cokoliv a jakkoliv si nemohu nechat ujít. Kdo viděl nějaké video ze hry tak ví.
  • Jó, děti, když chcete skvělou arkádovou fast-paced akci, tak jdete za Platinum. A hotovo.
  • Malleth
    Kdyby měl Lobo vlastní hru, měla by vypadat jak Madworld. Jedním slovem masakr.
  • Kein
    Ani jedna hra, z toho co jsem viděl, ve mne nevyvolala pocit, že bych si je chtěl zahrát, spíše naopak.
    • Tak opravdu to nejsou hry pro každého, mě taky tento styl her nebere, to ovšem neznamená, že jsou to špatné hry a taky to o nich říkat nehodlám.
    • Menorri
      Možná proto, že ty hry byli naprosto všechny stejné...jelikož Japonci sice stále umějí ale jenom jeden druh her, kterým říkám "bezduché mlátičky"...
      • Hele další d.bil co předstírá že něco ví o hrách z Japonska . *1*
      • Malleth
        Náhodou ve Fatal Frame duchové sou
      • A co JRPG?
        • jojo to vetsina idi ze zapadu ani nevi jak vypada poradny rpg s nadhernym pribehem coz ma jrpg kazda druha. hlave si honte kolena nad crysisema dalsima kktinama.
      • Ano, a zbytek sveta pak umi zase jen "bezduche strilecky". Clovek si nevybere. *3*
    • Tak logicky to nejsou hry pro každýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit