Přežívání v mrazivém prostředí The Long Dark bude pokračovat druhým dílem
-
Jo, to jsem zaznamenal, moc jsem nepochopil co to vlastně má být, tak jsem raději nezmiňoval. 🙂
Mám pocit, že se do toho trochu zamotali a ten vývoj už je nezdravě dlouhý. A pokud si to stejně jako já koupili lidi kdysi dávno a mám pocit, že jsem to kupoval asi za 9.99 Euro (možná i méně), tak jim to zkrátka asi další 7 let vývoje jen těžko mohlo pokrýt. Proto přišli s tou injekcí ve formě DLC. Mám pocit že snažili to stále vylepšovat, ale na moc frontách. Chyběl tam asi někdo kdo by řekl stop. Už jenom že když vydali ty první dvě epizody, tak je pak zase komplet předělali s vydáním třetí.
Což je za mě asi dobře, protože to co jsem hrál já, tak nebylo tragický, ale byl to spíš survival mód s úkoly. A když už se snažili o něco zajímavého, trochu skriptovaného, tak to bylo dost... ehm vytrhující z tempa a atmosféry. Například starý medvěd ve 2. epizodě.
Ale nějak jim to nemám za zlé. Až na to jedno DLC do toho sypou celé ty roky novinky zdarma. a pro mě jen to jen další položka v knihovně, kterou si zkrátka nainstaluji až to bude hotové. Pokud tu 5. epizodu skutečně vydají, tak budu spokojený. A pro dvojku se z toho snad poučí. -
Osobně bych spíš ocenil kdyby nejdřív vydali 5. epizodu a uzavřeli příběh jedničky. Kupoval jsem si tu hru za pár euro v EA někdy cca v roce 2016. Pár hodin jsem pak trávil v survivalu, kde jsem dokonce zažil jeden ze svých nejsilnější, nejepičtějších a zároveň nejtragičtější momentů své herní kariéry. Ale pak jsem to odložil a čekal na vydání příběhu, který mě od začátku lákal víc.
Pak vydali první dvě epizody v roce 2017, druhou jsem dohrál někam do půlky a řekl že počkám na kompletní verzi... no, je tok 2024 a pátá epizoda je snad oznámená na začátek příštího roku. Tak snad to po těch letech budu zase moct naistalovat a konečně si to užít. -
-
Zapominas jeste, ze stihli oznamit, vydat a doladit placene DLC... (zatim co main story hry co za ni dostali zaplaceno uz pred mnoha lety furt nic), takovej No Man's Sky pristup naruby 🤬
-