Přejít na výpis diskuzí
Příběh Game of Thrones od Telltale zasáhne do tří sezón seriálu
12.11.2014 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
nevi nekdo jak je na tom Wolf Among Us?
-
Také to bude komixové s rozlišením vzdálených objektů 1 pixiel?
-
Vždy když přijde na GoT spoilery tzn. seriál vs. knihy tak si automaticky vzpomenu na tenhle song *1*
https://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o -
Jsem rád, že si vybrali ne moc známý a definovaný rod, protože tak se zbytečně nebudou limitovat. Ale vážně doufám, že Telltale konečně přijdou s novým enginem. U posledních her jim to prošlo, protože vycházely z komixů, ale jestli to bude vypadat jako Jurský park, tak budu hodně zklamán.
-
-
Za změnu enginu bych byl rád. Trochu tomu nasvědčuje fakt, že zatím neukázali nic ze hry, i když první epizoda má vyjít už ke konci roku. Jako by nám chtěli vytřít zraky :-)
-
-
To doufám. Nevidím důvod, proč by nemohli zamakat na lepší grafice. Finanční zázemí na to mají. U hry založené pouze na příběhu se těžko dá argumentovat s tím, že na grafice nezáleží.
-
-
Přesně tak u druhý série Walking Dead sice byl v grafice vidět menší posun, ale chtělo by to už něco jinýho. Uvidíme, jak se pochlapěj.
-
-
-
-
Telltale mě baví, jenom to kouskování po dvaceti minutách mě nebere a radši si počkám až to bude pěkně pohromadě.
-
díky Telltale jsem si znovu oblíbil adventury, takže jsem zvědav
-
A to jste nedavno psali ze bude vychazet roky, a hned prvni dil si vezme 3 sezony.
-
ťeším