Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrDonut

    jeste ze tak, uz jsem myslel ze mi zprzni dvojku cernym spidermanem

  • Carnage666

    Když je to jen spin off je docela škoda že vychází jen na PS5 a ne i na 4 ale jako chápu to, značka prodává a musí nalákat lidi na novou konzoli.

    • Jack1947

      Už je to a bude mrtvá konzole, pokrok se  zastavit nedá tak za rok PS4 bude úplně vyřízený.

      • MrDonut

        co se vydavani novych her tyce, uz to tak pomalu bude. I kdyz si myslim, ze jeste nejakou kratsi dobu budou vychazet i hry soubezne na obe konzole. Ja treba teprve pred dvema mesici prodaval svoji starickou PS3, protoze na ni porad bylo pro me dost obsahu, ktery jsem si chtel zahrat nebo konecne dohrat do konce, pac nemam tolik casu abych stihal vsechny hry co me zajimaji hned pri vydani. Takze myslim ze spousta ne-hardcore hracu porad 4ku oceni, kdyz jsem udal i tu moji starenku 3ku. Navic mam pochopeni pro lidi co uz na tom maji peknou sbirku her a sam vim jak to pro cloveka muze byt bolestne se toho zbavit, kdyz v tom ma penize a cas, jen kvuli nove konzoli. Pro me byla rozhodujici nekompatibilita ps3 her s nadchazejici generaci, takze jsem se toho s tezkym srdcem zbavil a s novou PS5 budu samozrejme pokukovat i po PS4 titulech, pac to na nove v klidu pofrci, coz je fajn. 

        • Jack1947


          Jen aby to pofičelo jak se holedbají a ne opravdu od PS3 je konzole pouze ve většině případů medium kde jsou uložené hry... vždyt spousta lidí to bere tak že koupí/prodá a má další hru aspon soudě dle GAMES ...

          X360 poslední hra je myslím z roku 2015 nebo 16 ale minulej rok tam vyšla zjevně Xbox verze Jade empire... NB2K16 myslím byla poslední hra.

          The last game released on the PlayStation 3 was FIFA 19, on September 28, 2018 Ty jo ale to už musel bejt docela hnus... i když u Fify ta grafika engine je z roku 2008 NEXT gen stejně jako NHL"

          Je to logické, oni se snaží protlačit nové hry a na staré konzoli prostě nepojedou tak dobře PS5 už jen kvůli SSD. Takže je stále fungovat podpora bude jen to umírání uspíšej a jak mile za rok třeba +- vydají poslední PS4 bude to konec stejně jako 10 let ps3(2016) a  ted se snažili zkrátit dobu na 7 let

          7Let je i dostatek času než zastarají komponenty fps mám grafiku 770GTX a ted už jí pomal dochází dech... příští rok už bude naprd a Cyberpunk bude poslední hřebíček do rakve. Prostě pokrok, nezastavíš.

          Proč by byla nová konzole a pak ještě pár let podpora staré.To by nedávalo moc smysl 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit