Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je 4.12.2012 a DLC nikde. Že by vyšlo až odpoledne. Anebo je to časovým posunem? *13*
    • Jo, tak tohle naštve. Koupím si DLC, ale musím rozehrát novou kampaň abych si mohl zahrát tři mise, které se objeví v průběhu hry. No to je fakt fór. Takže na DLC kašlu a pánům z Fireaxisu asi něco napíšu. *16*
  • Jak jsem to už někde psal. Vyjdete aspon jednu či dvě nové technologie (například inontovou, v tom máte jak pěchotní zbraně tak i pozemní, dokonce se z toho dají udělat i štíty) přidejte pár lepších brnění a já zauvažuji o koupi. Ale za 7 dolaru, mít navíc tři mise? Pardon asi nechápu tento vtip, ehm proč se to nemohlo vydat formou patche který by byl zdarma stažitelný?

UFO dohráno jednou, a bohužel i koupeno. Hold jsem naletěl, naštěstí pořád mám UFO Aftershock, či UFO Extraterrestrials, snad už brzo vyjde dvojka.
  • Ja som to nakoniec nedohral ani raz. Je to velmi plytké a nejaké opätovné hranie nevidím motiváciu. Škoda, vyzeralo to nadejne.
    • Souhlas. Jen škoda že jsem to koupil. Vydrželo to dva dny, kdy jsem to fakt intensivně hrál a pak jak když utne. Asi tak ve stejné chvíly, kdy jsem zjistil, jaké má taktické rozhraní "mechanismy".
      • To fakt nejde. Chvíly!!! Taky dislektik nebo nějaká jiná výmluva?! Achjo...
    • bohužel...pravda
    • Plytké - perfektně vystihující, +1.
  • Rozšíření jako sviňa. Pořád to svým obsahem a potencialem nesaha TFTD ani po kolena.
  • BoB.2
    XCOM jsem už dohrál po třetí a pořád mě to baví...divný.
    • zajímavý, me to nebavilo a to jsem to ani nehrál...
      • Nechápu, proč prostě neokopírovali mechanismy a celý "gameplay" z UFA. Je to zjednodušený, až to bolí... Zábavný X-COM sice je, oroginál je ale o třídu výš.
        • Pro lidi, kterým nikdy žádný remake plnohodnotně nenahradil původní UFO, je tahle hra ještě větší zklamání / nuda / omezující. A já k nim, bohužel, patřím :)
    • Kdybys místo hraní raději sedl k učebnici pravopisu.
    • Tak to ti závidím.Já se konečně dostal k finální bitvě a ne a ne ji vybojovat. :D Holt pro mě dlouho trvající titul.
    • Coffin.Corner
      Nápodobně :) Jen mě štve, že hlavního designera nebavil Terror from the Deep, takže podobné reminiscence od Firaxis se asi nedočkáme...
    • No nekoho holt bavi hrat to same 3x dokola. Mne to prestalo bavit po druhem dohrani, kdy jsem zjistil, ze je to porad to same. Do pismene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit