Přejít na výpis diskuzí
Příběhové DLC Slingshot do XCOMu vyjde příští týden
30.11.2012 | Adam Homola
17 příspěvků
-
Je 4.12.2012 a DLC nikde. Že by vyšlo až odpoledne. Anebo je to časovým posunem? *13*
-
-
Jo, tak tohle naštve. Koupím si DLC, ale musím rozehrát novou kampaň abych si mohl zahrát tři mise, které se objeví v průběhu hry. No to je fakt fór. Takže na DLC kašlu a pánům z Fireaxisu asi něco napíšu. *16*
-
-
Jak jsem to už někde psal. Vyjdete aspon jednu či dvě nové technologie (například inontovou, v tom máte jak pěchotní zbraně tak i pozemní, dokonce se z toho dají udělat i štíty) přidejte pár lepších brnění a já zauvažuji o koupi. Ale za 7 dolaru, mít navíc tři mise? Pardon asi nechápu tento vtip, ehm proč se to nemohlo vydat formou patche který by byl zdarma stažitelný?
UFO dohráno jednou, a bohužel i koupeno. Hold jsem naletěl, naštěstí pořád mám UFO Aftershock, či UFO Extraterrestrials, snad už brzo vyjde dvojka. -
Ja som to nakoniec nedohral ani raz. Je to velmi plytké a nejaké opätovné hranie nevidím motiváciu. Škoda, vyzeralo to nadejne.
-
-
Souhlas. Jen škoda že jsem to koupil. Vydrželo to dva dny, kdy jsem to fakt intensivně hrál a pak jak když utne. Asi tak ve stejné chvíly, kdy jsem zjistil, jaké má taktické rozhraní "mechanismy".
-
-
To fakt nejde. Chvíly!!! Taky dislektik nebo nějaká jiná výmluva?! Achjo...
-
-
bohužel...pravda
-
Plytké - perfektně vystihující, +1.
-
-
Rozšíření jako sviňa. Pořád to svým obsahem a potencialem nesaha TFTD ani po kolena.
-
XCOM jsem už dohrál po třetí a pořád mě to baví...divný.
-
-
zajímavý, me to nebavilo a to jsem to ani nehrál...
-
-
Nechápu, proč prostě neokopírovali mechanismy a celý "gameplay" z UFA. Je to zjednodušený, až to bolí... Zábavný X-COM sice je, oroginál je ale o třídu výš.
-
-
Pro lidi, kterým nikdy žádný remake plnohodnotně nenahradil původní UFO, je tahle hra ještě větší zklamání / nuda / omezující. A já k nim, bohužel, patřím :)
-
-
-
Kdybys místo hraní raději sedl k učebnici pravopisu.
-
Tak to ti závidím.Já se konečně dostal k finální bitvě a ne a ne ji vybojovat. :D Holt pro mě dlouho trvající titul.
-
Nápodobně :) Jen mě štve, že hlavního designera nebavil Terror from the Deep, takže podobné reminiscence od Firaxis se asi nedočkáme...
-
No nekoho holt bavi hrat to same 3x dokola. Mne to prestalo bavit po druhem dohrani, kdy jsem zjistil, ze je to porad to same. Do pismene.
-