Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalších pár videi
    Zbraně https://www.youtube.com/watch?v=WMasX6GsirE
    Nepřátelé https://www.youtube.com/watch?v=I6RJD_PD_CE&list=PLraFbwCoisJCG2Wsep4O6WneiWMOKnSe7&index=1
  • a zase nam nejde dat u youtube videa fullscrean /facepalm
  • Pejsek propečenej pěkně do křupava koukám
  • To je dobře že si to bere hlavně z Demon's Souls, protože ta je z celé Souls "série" jasně nejlepší.
    • Malleth
      Obě souls hry jsou u mě tak na stejný úrovni. Každá exceluje v jiným směru
    • Jak pro koho já si myslím že nejlepší je první dark souls až pak demon's souls. To že prakticky celé Demon's souls člověk tráví jako duch který nedělá při běhání žádný zvuk a má půlku života, mi přišlo dost zbytečné, prsten na zvednutíí hp alespon na 75% byl pak prakticky stálou poviností. Rovněž desin map a bossů mi nevyhovoval tolik jako v prvním DS nemluvě o soundtracku...
  • Příběh u souls her? To je vtip. Nic takového tam nikdy nebylo. Pouze nesmyslné kecy..
    • del0
      Samozřejmě, že DS má příběh. I Doom má příběh.
    • Keyz
      - 39 *15*

To jsi někoho asi pěkně naštval *15*
    • tak chápu, tobě připadaj příběhově dobrý tak leda braky ala warcraft, dělaný pro desetiletý kktky,
      • rika buz3rant co hraje da
    • Člověk musí umět číst, vnímat a přemýšlet. Neoplýváš ani jedním, tak se nediv.
      • No dá se to hrát i bez vnímání příběhu. Já jsem to tak měl když jsem to hrál poprvé jediné co mě v té době zajímalo bylo co mě zlikviduje příště
      • Keyz
        Děláš z toho skoro světové literární dílo, které definovalo nový žánr.....

Přitom nic z toho to není u DS které jsem hrál. Ale jak píšeš. Keců tam je málo a je potřeba si to dát do hromady. I tak to je klasický japonský shitstorm v tom jak to je šílené a smysl tam hledáš jen obtížně. i když si přečteš shrnutí a info navíc.. Přestože to je fantasy kde se meze skoro nekladou.
        • Konkrétně čím z toho dělám "skoro světové literární dílo, které definovalo nový žánr." ?
          • svým fanboystvím? *4*
            • a přemýšlet? jako jestli udělám kotoul doprava, nebo doleva, nebo jestli tenhle král nechal vyvraždit město proto že se zbláznil, posednul ho mor, nebo to byl prostě hajzl? úplně se mi vaří mozkové závity *1*
            • tak třeba zaslepeným ignorováním faktů, které je vlastní většině fanboyů? píšeš "musíš umět číst" jako kdyby to bylo literární veledílo, ale těch 20 řádků textu ve hře by přečetl i můj čtyřletý synovec? chápat? tim že to zabalí do rádoby tajemných kryptyckých narážek z toho lepší story neudělají, když si přečteš synapsi příběhu na wiki, je to pěkný blábol, pro příběh by měla být nosná nějaká myšlenka, tu souls hry nemají
            • A to jsi vyčetl z čeho? Že jsem napsal, že pro pochopení příběhu musí hráč vnímat? Nijak jinak jsem se zde neprojevil, pokud máš problém pochopit psaný text, tak něco takového jako Dark Souls pro tebe opravdu není. Ta tvoje definice fanboyství je zajímavá. Budeš mít v životě velké problémy s tak jednoduchým uvažováním.
  • Konecne normalna hra a studio ktore vie co hraci potrbuju, len ju mohli vydat zajtra namiesto tej blbosti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit