Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja chci hrat za hellgasty a ne za ty namachrovany amiky, co sou moc arogantni na to, aby si vzali helmu... *2*
  • ps3 mě nic neříká ale tyhle filmečky jsou kouzelný
    • nebo jinak kolikrát jsou lepší než nějakej film .A i těch na SF temá je sakra málo...
  • Kupuji US Helghast Edition
  • trailer jsem videl asi 10x,fakt dobry a jasna volba.jsem docela zvedavej na grafiku jestli bude lepsi jak ve dvojce,ktera je hodne dobra,ale zas killzone 2 vypada lip nez treba ps3 verze medal of honor,to je fakt hnus,nechapu.jeste ze v tom baleni byl vylepseny frontline ktery je snad lepsi jak novy MoH.doufam ze v killzone3 bude nejaky poradny online coop a vyuzije se trochu sixaxis ovladac treba jako ve dvojce kde me prislo dost vtipny otevrit branu,nejdriv jsem si zamotal ruce jako pako a kdo hral tak vi o cem mluvim :-)
  • a proč maj teda ty masky?
  • splash
    Připadá mi to jako kdyby Gears of War 2 a Halo: Reach měli dítě :-D . A to nic ve zlém, sám mam xbox a tohle je fakt dobrá hra.
    • Jen takovej detail, že dřív tady byl Killzone :) , ale i tak jsou všecky 3 zmíněný hry zábavný střílečky :)
      • Release date - November 2, 2004 (ps2)
  • tak tohle video je kurevsky málo přísný *8* jak se pls menuje ten song od Two Steps From Hell?
    • Calamity
  • Jsou 3 důvody, proč uvažuji o koupi PS3. Za 1. Bluray mechanika, za 2. Killzone2/3, za 3. Heavy Rain. :-)
    • Detektiv Shelby je origami killer :D

tak uz len 2 :)
    • prihod uncharted,resistance,gran turismo,twisted metal,.... Bluray je taky prijemny bonus,filmy jsou uzasny a hlavne multiplayer bez poplatku,no proste xbox jsem nezapnul asi uz rok co mam ps3 *1*
      • Já jsem Xbox dneska prodal,to co se děje na Ps3 nemá obdoby!!:-)
        • *2* V posledni dobe je to fakt jedna super zprava nebo ukazka za druhou, tenhle rok bude fakt hustej *3*
        • Mě to vždycky táhlo k mulťáku a ten je PODLE MĚ lepší na xboxu, je to asi tím že je placenej :-D. Už jen to že (podle VGA :-D) je mulťák roku Halo: Reach a Gears of War 2 má taky solidní mulťák....
          • gears of war me stve,multak paradni jako cela hra ale jedna hra me nedonuti cpat microsoftu rocne penize za to ze uz mam original.navic za posledni rok vysel snad jen alan wake ktery je super,jinak zadna only pecka(halo me nebere).v tuto dobu uz je lepsi playstation,tech her only co vychazi,free multak a ze si dost ujizdim na GT5 kde se da jet s 16 lidma,proste parada.

PS:xbox neprodam protoze se tesim jak dopadne gears of war 3 *5*
      • Motorstorm, Little Big Planet, God of War, Infamous, Metal Gear :D
        • A Ratchet and Clank!!! :))) A keby sa do toho mali zaradit multiplatformi ktore na PC nevysli ako napr Castlevania, Enslaved, Red Dead Redemtion a podobne :) tak tych hier by bolo skutocne vela :)
          • Demons Souls, Heavenly Sword, White Knight Chronicles, Yakuza, Valkyria, Dead Nation, Under Siege, Sly Cooper, Last Guardian, Ico, Medal of Honor Frontline, Dead pace Extraction, SOCOM 4, Sorcery, Playstation Move Heroes, The Show, The Agency :D
  • *11*
  • a zase sa TEŠÍÍÍÍÍMM!! ani to nebudem vyťahovať z mechaniky - ŇACH JE TO TAM FURT! :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit