Přichází světlo do Diabla IV? Jeden ze zaměstnanců omylem odhalil příští herní třídu
-
Této hře již žádné světlo nepomůže, celý koncept je špatný od počátku, bohužel.
-
-
No mne sa ten koncept paci viac ako treti diel a aj atmosfera je fajn. Skor mi vadi ten hack and slash dizajn, ktory je vcelku nuda, viac by sa mi pacilo keby to bolo ako Achilles
-
Koncept podle me nebyl spatny, posun v zanru si Diablo po tolika dilech zaslouzi, ale provedeni neodpovidalo tak velke zmene.
-
-
Posun ano, ale naprosto odlišným směrem, než byla celá série, tohle prakticky nemá nic krom názvu s ďiablem společného a nejhorší je, že to není ani žádná zábava a ten pseudo-tým okolo téhle hry, je naprostá katastrofa.
-
-
A v čem konkrétně? Vážně mě to zajímá, protože mě to přijde pořád stejný. Běhám po mapě a kosim hordy z pekel:)
-
-
Tak prostě už asi stárneme... Vtipné je, že já to také nedokážu úplně vysvětlit. Pravdou ale je, že v D3 jsem odehrál přes 25 sezón, v D4 sotva 5 a vlastně nepociťuji potřebu se kvůli čemukoli do hry vracet.😉
Ačkoli jsem vyzkoušel mnohé tituly jako Grim Dawn, Path of Exile, Last Epoch, Wolcen, Torchlight, Van Helsing, Titan Quest, prostě všechny takové ty známější značky (některé už od předběžného přístupu), Diablo 3 jsem vydržel zdaleka nejdéle.
-
-
-
-