Přejít na výpis diskuzí
Přídavek k America's Army slibuje velmi napínavý trénink
15.8.2013 | Ladislav Loukota
6 příspěvků
-
Mozna bych zkusil, kdyz je to ´´zdarma¸¸ uz jsem psal u ARMA clanku, neni a nikdy nebude to prave pro mne, ale. *4*
-
Americas Army Operations bola fenomenalna hra. Hral som cca 2 roky tu mapu po tme, kde jedna strana branila dva pocitace a druha ich musela vyhackovat. Fenomenalne. Neskor tam pridali nejake ultra real strielanie a potom to uz islo s dalsou castou uplne do hajzlu. Ale 2 roky brutalnej zabavy...mal som hodnost tusim level 50 :)
http://www.nvidia.in/docs/IO/2641/large01.jpg -
AA 2 bolo super, doteraz moja najoblubenejsia online strielacka, bavilo ma to viac ako CoD ci BF. AA 3 bola bohuzial zufalo nedorobena, tak dufam ze toto bude uz opat iny pribeh :)
-
Kdysi jsem hrával AA2, což byla fajn a chvílemi i docela hardcore střílečka. Nejlepší to bylo alespoň ve dvou lidech, kdy se dalo vzájemně krýt a postupovat a s kámošem jsme si to takhle docela užívali.
AA3 jsem pak také zkoušel, ale do toho už jsme se nějak pořádně nedostali, nicméně atmosféru to mělo dobrou. Můžu jen doporučit. -
-
jj asi tak .. 2.8 asi nej verze, 3ka nejak nechytla .. zkousel jsem ji jeste nedavno ale uz to neni ono ..
-
-
Ehm vůbec mě to neoslovilo.. Sorry.