Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokazdy, kdyz je tu nejaka kauza s konzolema a ctu diskuze, tak to tady vre... PC vs Konzole.
    inu vitejte v cesku :D
    Todle je diskutabilni, co je lepsi hrosi. Nevim kazdymu vyhovuje neco jinyho tak neserte ostatni na cim hrajete.
    Samorejme sem zastance na PC, ale nedokazu si prestavit hrat treba FPS na PS/Xbox
    k PC pouzivam ovladac, kterej mam na zavody/bojovky. (uz bych si nedokazal predstavit hrat nejakej zavod na sipkach :D )
    Co se tyce vyvoje no, muzou za to zas PCckari, proc asi kazdej utika na konzole(vyvojare) protoze si to kazdej stahne. treba--> Gear of War coz me mrzi ze to neni na PC (pokracovani)

Ruku na srdce, kdo z vas nadava na konzoli, ze kvuli nim je omezna grafika atd. (viz Crysis 2) a pritom si to stahnul. Podporil zas Konzole na ktery zas treba bude crysis 3 *1* Spíš jsou to chudáci jak by se vám libilo kdyby treba vypadnul battle.net/steam ? to by ste srali magi v kostakach tak zase... nevim co na to rict
  • Jen ať v tom hackeři nadále pokračují. Uživatelů PSN je mi sice líto, ale alespoň vznikde odstrašující případ toho, jak některé společnosti nakládají s osobními údaji svých zákazníků.
    • Neviem či by si sa akto radoval keby sa nečo podobne stalo napr. s tvojím účtom na PayPal , myslím že to by nejaké odstrašujźce prípady lši stranou a hackery by pre teba boli hrozné m*dky :-)
      • To záleží na okolnostech. V tomto případě si nemyslím (možná že nemám pravdu :)) že jsou útoky vedeny za účelem zneužití dat, ale proto, aby si gigant jako je SONY uvědomil, že i když má hejna právníků a vlivné kontakty, nemůže komunitě sr*t na hlavu a hlavně nemůže zanedbávat rizika spojená s odcizením jakýchkoliv dat. Například nešifrovaná hesla a čísla kreditních karet, to je takový epic fail, že se o něm bude učit na školách ještě za sto let.

Kdyby se něco podobného stalo s mým účtem na paypalu, naštvaný budu, sbalím si kufry, vyměním kreditku a půjdu o dům dál. Společnost která nedbá základních bezpečnostních principů spojených s nakládáním s osobními údaji, nemá na trhu co dělat.
  • Me zarazi jedna vec - ze po takovem pruseru si dovoli nahodit system, ktery neni poradne otestovany. Bud si to tam nekdo poradne odskace a nebo to je Sony uplne fuk, protoze si lidi tak jako tak nechavaji kalet na hlavy a tohle taky prekousnou
  • Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala.
    • copy/paste?
  • A co bude dál?co ještě Sony přichystá?velká značka SONy trochu nezvládá situaci, to je fakt, ale bohužel to nejvíc odnesou zákazníci.Takže díky moc hackeři slavní
  • Playstation spolecne s xboxem stejne neni nic jineho nez velke spiknuti mamutich spolecnosti, aby mohli lidem prodavat dalsi elektroniku. Stejne vsichni lidi musej mit pocitac, at uz kvuli praci nebo skole, nebo kvuli milionum dalsich veci co konzole nezvladaji. No ale proc jim k tomu jeste nevnutit xbox a vyrejzovat prachy znovu za tu samou vec, protoze to je taky pocitac a nic jineho, akorat ze z hlediska uzivatele prave osekanej o moznost delat na nem ty veci, pro ktere lide potrebuji klasicky pocitac. Jako je faktem, ze u playstationu je to diskutabilni, protoze ten tu byl jeste pred erou pocitac v kazde rodine a bylo mnoho lidi, co melo playstation a pocitac nemelo vubec. Ale zase nemel s rozsirovanim pocitacu vymrit kdyz na nej proste v zadnem pripade nestaci? A proc zrovna microsoft se svejma windousama dala xbox?? Nemeli by se zamerit na hry pro windows? Nedelaji si tak konkurenci vlastni? nee protoze windows a PC stejne potrebujou vsichi a holt nekteri si k tomu navic jeste poridi xbox.
    • JJ , všetci predsa vieme že v satanskom kapitalizme nerobia velké korporácie nič iné než že sa sa neustále sprahujú a tajne čachrujú aby ublížili úbohým ľuďom , veď čo iné by mali robiť , od toho sú korporácie aby ubližovali nie *1*
    • Ale jdi ty. Ještě před rokem, kdo měl v rodině PS3 sice počítač mít nemusel, ale stejně ho drtivá většina určitě měla. Mít jedno zařízení na všechno je pořád ještě v módě, ale už konečně lidi z části (včetně mě) pochopili, jaká je to kravina. A PS3 ani Xbox není žádný spiknutí mamutích společností, je to čistá odpověď na poptávku po konzolích, která je na trhu už od nepaměti (doba videoher). Konzole tu byly od začátku a byly tu z toho důvodu, že je lidi chtěli a kupovali. Já hraju na počítači a nic mi tu ve vztahu k MS a Sony nechybí, respektive tu žádný podle tebe spiknutí nevidím. Že na PC občas nevyjde některej z novejch titulů se netýká ani jednoho z tebou jmenovaných obrů, ale studií/vydavatele. Vyjma studií, který vlastní přímo Sony, protože chtějí nabídnout svým hráčům něco extra (resp. co není jinde). Ale tak to není věda, na PC je pořád tuna her a nikdo tě nevydírá.

Btw. já bych počítač mít nemusel. Vše co na něm dělám zvládne i mobil, a přesto mám počítač...
      • To ze nieco nevyjde na PC alebo vyjde neskor ako na xbox tvrdis ze sa netyka xbox a PS ale studii a vydavtelov? :-D haha. Preco by to asi robili? Ty keby si nieco vyrabal a orientoval sa na viac trhov tak by si kaslal na moznost nejakeho trhu a pritom vedel ze na nom predas tiez? Jasne ze nie. ALe ak by ti niekto povedal ze tu mas tolko a tolko ale nepojdes na tamten trh tak uz ano. Premyslaj
      • No samozrejme ze ti nic nechybi kdyz to co umi pocitac je nadmnozinou toho co umej konzole. Vzdyt rikam ze driv pocitac kazdej nemel a ciste na hry mel playstation, nebo teda driv jeste neco jineho. Ale dnes ho kazdy ma a mit ho musi, a kdyz uz nee teda kvuli praci, tak kvuli detem a proste zkratme to -dneska uz nikoho neznam, kdo by mel playstation a nemel zaroven pocitac. A to ze vsechno co delas na pocitaci zvladne i mobil ,to je asi trosicku prehnane zee? To nepotrebujes nikde nic prohlizet, vyhledavat, nebo psat nejaky dokumenty? Jo to mobil umi, ale je to nepouzitelne.
        • Rozdíl je v tom, že když dnes musí mít každej počítač, tak mu stačí obyčejnej kancelářskéj brak za pár tisíc. Kdežto kdyby na tom chtěl hrát nejnovější hry tak už musí investovat podstatně vyšší částku. Dám ti příklad z mýho života.. hodně čtu ebooky, mužu je číst bez problémů z počítače, ale koupil jsem si ebook reader do ruky pro vlastní pohodlí. Když někomu vyhovuje konzole u televize, tak ho prostě nech, je to jeho věc a nezkoušej tu řeči typu "velké zlé společnosti"
        • Nepoužítelný to není, už jsem i tisknul napřímo bez PC. Nouzovka *1* To jen k tomu mobilu. A přehnaný to není o nic víc, než tvoje teorie se spiknutím obrů. Už jsi zaviroval konzoli? Už ti mladší sourozenec totálně rozházel počítač? Stačí hloupě nainstalovat připodělaný icq, a člověk má jinej defaultní prohlížeč, toolbar a tunu dalších cipovin. Víš jak mě to vyžáčelo, než jsem zainvestoval do vlastního? Pro nezkušenýho uživatele může bejt PC občas oříšek, tím spíš pro toho, kdo ho s ním sdílí.

Konzole je levnej herní hw, relativně bezproblémovej a PC zůstává pořád volnej pro práci, takže nemusíš shazovat hru pokaždý, když si někdo chce něco napsat/vytisknout/zasurfovat. A lidi je kupujou jako prdlý, takže vidíš, že hodně lidí uvažuje podobně, nebo alespoň má podobný priority. A proto je oba obři vyrábí. Nikdo tě je nenutí kupovat, já taky žádnou nemá, a žiju šťastně ;)
  • A teď si vemte, že za takovejch 30 let budou všechno ovládat počítače a člověk na ně bude jenom dohlížet.. to si snad ani nechci představit útoky hackerů. *11*
    • Ale tohle je cílem. Když pak budeš nepohodlný, tak Tě prostě vypnou. Identita, pojištění, účty, všechno v háji. Totální kontrola. Nebudeš existovat.
      Zeitgeist Addendum FTW
      • Vsak zacina technologicka diktatura. Viz karticky mhd v praze, kterou si nakonec budou muset poridit vsichni, protoze papirovy zrusej uplne, pomoci ktere teoreticky muzou sledovat jejiho drzitele.
  • Cosi
    Ale to není konec světa protože si stále můžete prohlížet informace o trofejích svých přátel. "Ale já chci pařit" křičí do světa milióny lidí po celém světě.

*4*
    • Právě byl zmíněn pravý důvod achievementů ve hrách. *1*
    • Parit muzes, na psn se nedostanes akorat z weboveho prohlizece.
  • Drom
    Ja jsem rikal, ze ta hromadna zmena hesel neni dobry napad. Proc uz nedaj ty "hackeri" pokoj? Doted jsme nepochopil ten jejich boj. Snazi se poskodit sony a zaroven neposkozovat zakazniky. Trochu si tim protireci
    • proč protože je to baví *1*
    • Ja je chapu moc dobre a klidne at v tom pokracujou. Ze je ted Sony obetni beranek se neda nic delat (rikali si o to sami), ale treba se z toho ostatni firmy pouci driv nez na ne dojde taky rada.
      • keny11
        Ty seš ale v*l.
        • Tesi me :D
      • Drom
        tak mi to vysvetli, jak muzes poskozovat sluzbu, kterou vyuzivaji zakazniky a neposkozovat tim zakazniky? *7*
  • Vypadá to, že hackeři odvedli vskutku poctivou práci. Proč mě to jen nemrzí? *4*
    • Dyt je to fajn, co proti tomu utoku mate?Krasne posadili Sony zpet zem:).
      • Sony se v pravnim state pravnimi prostredky domahala svych prav. Co je krasneho na tom, ze se ji za to hackeri msti a vazne poskozuji Sony, spousty hernich spolecnosti i samotne hrace?
    • keny11
      To bude asi tím že jsi blbec.
    • Protoze si K O K O T
      • Říká člověk, který si zval PS3 za manželku, chápu *1*
        • Som rovnakeho nazoru ako kolega a to som HC PC hrac... :-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit