Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyborna hra,ina ako jej predchodca,ale stale vyborna ... urcite by som sa pokracovaniu potesil
  • Jestli se teď nepodari dat dohromady prachy na Jagged Alliance, tak budu všechny budouci kickstartery aktivne sabotovat...
  • MickTheMage
    Len to ma jeden hacik - Syndicate Wars uz nebola tak dobra hra ako original :) Takze...eeehm, mno. Ale mozno, ako sa hovori - lepsie ako dratom do oka.
    • Horst_Fuchs
      On ani původní Syndicate nebyl žádnej zázrak. Pár nápadů to možná mělo, ale dobře si vzpomínám, že v praxi byla hratelnost jen o tom, že se chodilo ulicema se čtyřma pajdulákama, stříleli se nabíhající nepřátelský pajduláci, když jich bylo moc šlo dočasně zapnout jakousi nezranitelnost a když se člověk hodně nudil mohl sis nějakýho toho civilstu nahekovat aby bojoval na vaší straně, ale v praxi byli téměř k ničemu, takhle se to táhlo celou hru až na finále, který jsem nikdy neuhrál.

      Tam člověk musel šílenou rychlostí hned po strartu označit všechny svý pajduláky a zapnout nezranitelnost abyste ustáli tu hordu nepřátel co se na vás hned vyvalila; vtip byl v tom, že stihnout to bylo téměř nemožné...

      Podle mě šíleně přeceňovná hra, proč to remakovat netuším.
      • No tak ono taky dost záleželo jak to kdo zrovna hrál, pokud se skupina rozdělila a postup byl pomalejší bylo to tak něják zábavnější... Je to spíš o tom, jestli byl hráč hračička nebo ne :) Navíc pokud byl zrovna slabší co do výzbroje a implantátů tak to hurá stylem ani moc nešlo, taky to má datadisk ve kterém jsem osobně nedal ani druhý státeček, dokonce na vás útočily i bombardéry :D Ale jde spíš o zajmavý koncept, časem se původní hra opravdu dost opakuje a ztrácí šťávu, což nic nemění na možnosti udělat i fous lepší pokračování ve stejném duchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit