Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • redicius

    Mě asi nejvíc vadilo, že to vypadá, jako cílené na děti, ale přitom je tam mraky titulků a není to nadabované. Hrál jsem jen demo a naprosto stačilo. Tohle není favorit ani ve slevě :(

    Pokud to navíc podle recenze má být i místy obtížné, tak fakt nevím, kdo měl být cílovka.

    • Jak vypadá cílení pro děti a pro dospělé? To musí být Peach polonahá a uřezávat hlavy, aby to bylo pro dospělé?

      • redicius

        Myslím, že stačí vidět kousek a o tom, že design je dětský není asi pochyb. Stejně jako celá Mario série je udělaná tak, aby to i děti mohli hrát.

        Podstata mýho komentu není to, že to vypadá cílené na děti, ale že si to děti hrát ani nemůžou, protože je tam nonstop psanej text a vyčítám nintendu lenost nadabovat to.

        Ale rozumím a akceptuju, že sis přišel trolit a honit ego, tak si jedeš svoje.

    • 0011

      Přijde mi to až tenhle týden ale ve Spawncastu lidi říkali že demo je jen barebone tutoriál a že moc dobře nereprezentuje plnou verzi 

      • redicius

        tak pak dej vědět :D já sledoval zase další video, kde to všichni chválí a furt nevím :D

        • 0011

          Tak mám dohrané, je tam i nějaký post game obsah, ale teď se mi do něj nechce. Základní hra je opravdu krátká ale je to rozmanité až do konce, základních kostýmů je tam 10, za mě dobrý, přiznám se že na 2 bosse jsem neměl nervy a přeskočil je, ale jinak jsem se bavil. Pokud uvazuješ o koupi doporučuju spíš krabicovku a pak jí prodat, není to žádný blockbuster na který se bude vzpomínat, ale těch 7/10 je adekvátní hodnocení, řemeslně je to dobře udělaná hra, nic světoborného.

          • redicius

            Dík moc, asi teda nakonec koupím hned jak bude trochu sucho nebo to najdu za dobrou cenu ;)

        • 0011

          Tak ty 2 levely z dema jsou totožné, ale zbytek je dostatečně variabilní aby to zabavilo, není to, zatím, taková exploze nápadů jako poslední Mario Wonder, ale mám za sebe teprve první patro, nevím z kolika, každopádně je to dobrá hopsačka. Co se týče obtížnosti, nevím jestli v demu byla tahle možnost ale u jednoho npc si můžeš zapnout bonusové životy a když tě sejme boss tak se ti doplní, když tě sejme víckrát, nabidne ti hra ho přeskočit, ale sebere ti všechny mince které si v tom konkrétním levelu nasbíral.

    • hral jsem par her od nintenda ... tvari se jako pro deti ale jsou docela tezke 

      • Tohle není problém jen Nintenda. Třeba minisérie Ori se tváří úžasně roztomile (i když temně) a děti ji hrají rády. Akorát když je k tomu pustíš a jdeš si dělat něco svého, tak za chvilku přiběhnou s: "Tatí, mamí, strejdó... nám to nejde, nemůžeš nám s tím pomoct?"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit