Přejít na výpis diskuzí
Připomínka: Command & Conquer bude mít singleplayer
10.9.2012 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Nechám si zajít chuť, čekám na End of Nations. *2*
-
som sa tešil ako malý keď oznámili generals 2, no po ohlásení že sa bude jednať o F2P model mi úsmev zamrzol, nech si to strčia do zadnice.
-
maj jediny stesti ze tam singl dali
-
dřív se vydávalo multiplayer i singleplayer demo když chtěli aby si hru zkusilo co nejvíc lidí
-
-
F2P je vpodstatě demo, nevěřím, že dostanem zadarmo celej tech tree, zadarmo ti nikdo nic nedá, dostanem nějakej starter set a za všechno navíc si zaplatíme, a o tom to je *1*
-
-
to skoro každý píše ako keby to už hrali ja si počkám aspoň na jeden dlhší gameplay aby som o to vôbec hovoril negatívne/pozitívne veci.. možno to bude úspešné možno nie uvidíme keď bude hotové
-
No, jsou hry u kterých mi nevadí absence SP kampaně (u battlefieldu je fakt podružná) ale né u hry CaC...proto si kecy typu: "Naopak, chtějí reagovat na to, co si hráči přejí, což je prý jeden z důvodů, proč vlastně hra bude distribuována v rámci free to play režimu" můžete nechat pro 12leté děti...todle je jen přiživování se a prznění zavedený značky, (teda né že by se dala po Red Alert 3 a Twilight ještě více zprznit) dělat že jakékoliv CaC byla někdy nějaká über multiplayerově hraná hra a kvuli tomu kašleme na SP tak to zavání alibistickou zhovadilistí, proto nemám rád marketingové a reklamní obory...lidi co v nich dělají rodiče nenaučili, že do mrtvol se nekope a už vůbec se na nich neprovádí takováhle zvrhlá nekromancie...Pokud vim, tak CaC tvořil právě ten příběh, to universum...jinak by to byla jen další strategie bez názvu a přesně to se tady aplikuje...noname strategy opepřená názvem CaC...né díky
-
-
Tak zrovna Cac RA 3 byl vyborny, kampan byla zajimava a hratelnost (plus cooperace), az ten datadisk byl smejd
-
Yep. Na druhou stranu původní Generals v multiplayeru skutečně hrály prim - teprve ve hře pro více hráčů se stávaly dokonalým dílem. Nicméně je fakt, že kampaň nejen v nich existovala bez nějakých keců, ale rozhodně neurazila, přestože byla celkově za všechny tři národy/skupiny velmi krátká. Ovšem hráč se třeba dokázal zabavit i v případě obyčejnýho skirmishe, kde zejména s příchodem Zero hour konečně uměla něco vymyslet i AI, takže o zajímavou bitvu hráče s osmi počítačem řízenými protivníky v týmech bylo postaráno.
Tohle "pokračování" odrazuje nejen kvůli tomu, jakou vydavatelskou politikou si prochází a kdo za ním stojí, ale už tím svým zpracováním a konceptem. Původní Generals taky nespadaly do celkového C&C univerza, ale přehlídka docela uvěřitelných jednotek za všechny strany a zajímavý podání, rozhodně neudělalo ostudu. Už fakt, že první obrázky a video momentálně naznačují, že hráč bude ovládat pseudo tanko-kombinace a vozítka z Tiberia a Red Alertů a stavět jakési futuru kvádry jakože budovy, smrdí odklonem od zajímavosti původních Generals.
-
-
a pro ty hošany co by si hned všechno strkali do prd*le , tyhle stránky nejsou , poradil bych jim jen jedno " seznamka on hledá jeho"
-
Já si teda zažádal o betu , z těch starejch generalsů mě už hrabe "Iam Hungry" , a pokud to nebe nějaká tahovka tak si myslím že to bude mít uspěch
-
-
cannot we have some shoes? :D
-
-
Vedia oni vobec co taraju do sveta? Lebo mne to pripada ako keby boli na niecom a bluznili.
-
Čím ďalej viac mi pripadá, že tento "Generals 2" bude akurát ďalší fail. Novovytvorené štúdio neskôr preznačené na "BioWare", zmätky okolo vyhlásení, zmena na F2P ešte počas vývoja. Nie, fakt tomu neverím a myslím, že skôr či neskôr jak EA tak Ubisoft ohľadom F2P narazia.
Môžem akurát dodať RIP Westwood http://www.youtube.com/watch?v=GuwtNDkHch0