Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuji si také zkontrolovat účet u bioware (pokud ho máte), já ho mám kvůli DA, DA2 a Mass Effect 2, nevím jak jiní, ale já tam právě před pár minutama dostal zprávu s beta klíčem... a to jsem si o něj nežádal a SWOTR jsem ani hrát nechtěl... *1* ale takhle to aspoň vyzkouším...
    • To jsem tez zkousel. projel jsem celkove mail i swtor website a nikde nic.. ale kazda rada dobry rada :)
  • no mail ze jsem vybranej jsem dostal 11tyho ale zatim zadny key ani nic neprislo.. jen mail ze sem byl vybran
    • Vrook
      Nic jinýho nepotřebuješ. Ty kódy, co se daj všude sehnat, jsou dobrý jenom těm, co nebyli do bety přihlášený. Nám, co jsme o hru zájem jevili dýl a přihlášený jsme byli, přišel jenom email. Někdy během příštího týdne by měl být umožněn download clienta, na což tě zase upozorněj emailem.
      • kde vsude? Tez bych si jeden pral
      • Já to furt nechápu, mě ten klíč přišel taky. Ale normálně už hraju, i přes tejden. To jako rozesílali dva druhy klíčů? Jeden do normální bety a jeden do těch zátěžovejch víkendovejch testů?
        • Vrook
          Pokud hraješ, přišla ti pozvánka do general testingu a to je něco jinýho.
  • Takova blbost ale kde sezenu Betu kdyz mam klic? bylo by dobry dat odkaz od kud se to stahne nebo navod pro nas blbe jak to stahnout z jejich stranek. Opravdu se my nechce prolizat kazdy warez ktery my googl vyhodi.
    • jaj ty si Lojza
    • Četl jsi vůbec článek? Tam máš jasně napsané: "Až tohle budete mít, tak už nezbývá než čekat až vám od BioWare přijde email s dalšími instrukcemi a informaci – kdy se bude beta konat; jak a kde stáhnou klienta; apod"
  • Těch klíčů je tolik až si troufám tvrdit, že bude spousta lidí stahovat velkého klienta a nakonec skončí ve frontě, přes kterou se nedostanou za celý víkend.Tak alespoň hovoří moje zkušenosti s testingem mmorpg. *1*
    • MrSanta
      Klient bude dán k dispozici několik dní před samotným začátkem testu.
    • tohle bute v podstate zatezovy test, proto bioware rozdalo tolik klicu jen tak...chteji tam narvat conejvic lidi, aby zjistili jak to byde pripadne pri launchi vypadat
    • na serverech ted ukazujou populaci kolem 5 procent, takze se zatim neni treba obavat fronty ...
  • preco robi games.cz taku reklamu tej hre?
    • Vrook
      Jestli máš na mysli klíče, tak si všimni, že je rozdává každej seriózní herní web. Navíc oni udělaj reklamu nejen swtor, ale i sobě. A navíc je to prostě služba hráčům, nejedná se přímo o reklamu, kdy by ti vnucovali koupit si nějakej produkt za peníze, ale ZADARMO ti umožněj hrát.
    • protoze to je hra, o kterou je veliky zajem ... tak se o ni hodne mluvi ... co je na tom nepochopitelneho ?
  • Na teto strance je take maji, jenom se musite zaregistrovat.
    http://www.eurogamer.net/giveaways.php?id=87096
  • A další: C37K-6X8S-PNMW-BTCX
  • Hele mám tu ještě jeden Cd-key do BETY, tak kdyby někdo chtěl -> 49QG-2WBB-Y7L9-2GC4 .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit