Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na válku, strategie Sudden Strike se vrací se čtvrtým dílem
4.8.2016 | Adam Homola
23 příspěvků
-
Co jsem se díval na videa, tak to vypadá na "pěknou" arkádu .... Tanky se životama o jéje ..
-
-
Ty si moc první SS moc nehrál, což?
-
-
Neměl jsem tu čest. U starých her k tomu mám pochopení, ale dnes už jsou na to možnosti mít vozidla bez životů. Škoda, že v tom neudělali krok v před, když chtějí realismus.
-
-
Jak jinak chceš mít vyjádřené poškození vozidla? Jinak ve starých dílech to je tak, že vozidlo má vlastní HP a každý člen osádky také, takže je možné zabít osádku a nebo naopak zničit vozidlo a přeživší z něj vylezou.
-
-
-
-
Tak konečně to začnou oživovat, doufám, že nezapomenou na velice dobrý editor. Ještě by mohly také vzkřísit ještě senzačního klona této hry "Hidden Stroke"! Škoda že HSII neběží na novějších PC a to i díky Win 10....
-
-
HS2 nefunguje kvůli té CD ochraně? Asi by stačilo použít crack, jinak pod Windows 10 běží hra bez problémů. Lze odzkoušet na freeware verzi Sudden Strike 2.
Co se týče pokračování, tak toto není hra od Fireglow (které už neexistuje), ale od úplně jiného týmu (lidé co dělali Codename: Panzers), takže to není pokračování v sérii a dělá to někdo úplně někdo jiný, na úplně jiném enginu. Což v článku není uvedeno.. -
-
Jelikož mám všechny hry SS a HS a na mém novém PC nejdou, nevím co tomu schází, ještě jsem se k tomu nedostal. Ale musím uznat, že jsou to po čertech dobré hry a jejich editory jsou opravdu dobré, rád si je opět zahraji.... Co se týká té nové co vlastně inzerují, bylo by dobré kdyby odstranili některé chyby jako např. letectvo USA co je naprosto nejslabší v celé hře. Ale to je na delší povídání....
-
-
-
Tak ted nezbyva nez se modlit aby to byl jenom reskin dvojky s lepsim micromanagmentem, jelikoz experimenty z trojky nebyli nic moc ...
Hlavne aby zachovali mod Lov vzducholodi z multiplayeru ... to byla bomba -
-
Mně se po počátečním micro-management šoku trojka dost líbila, ale bohužel technický stav hry byl špatný. Velmi často padala.
-
-
Když byla jednička bylo to tenkrát zjevení.tak snad to nepose.ou
-
Druhý díl jsem asi i dohrál, celkem mě to bavilo, ale nikdy jsem se nemohl zbavit dojmu, že kdyby to byla tahovka, bylo by to mnohem lepší.
-
-
Ono to je v podstatě nehratelné, jelikož hráč neustále útočí do tmy atd. Skvělou věc z toho udělali až modifikace.
-
-
Ses lama, stacilo vzit velitele, a pouzit dalekohled, ten odkryval velkou cas uzemi a tak se ti nestalo ze by jsi utocil do tmy
-
-
Pokud myslíš tou velkou částí 5 políček ve směru pohledu tak ok :)
-
-
Jo, tohle mi celou serii naprosto znechutilo. Jedu s jednotkami, odkudsi z fog of war prileti artilerie a je po mne. Zadny AI spotter, nic. A tak to bylo porad dokola. Tak jsem presel na Blitzkrieg serii.
-
-
Myslím, že to bylo obtížností. Čím větší byla tím měli i nepřátelské jednotky větší dohled. AI spotter tam někde byl, ale neměl jsi šanci ho vidět, případně byl schovaný v barácích. Blitzkrieg a Sust jsou dost rozdílné hry. Blitzkrieg už jede v éře 3D strategií.
Jinak takhle vypadá Sust2 s RWM modem (záznam z multiplayeru): https://www.youtube.com/watch?v=tMppKDfwYKQ -
-
Hele, to vypadá líp než většina strategií co vycházej dneska, holt poctivá 2d grafika
-
-
-
-
-
Škoda, že to jde v duchu ostatních novodobých RTS, tj. kamera, která zabírá 10 jednotek, souboje z jednoho metru.. Sudden 3 byl propadák a tohle dělá bůh ví kdo a pro konzole?
Jinak doporučuju RWM mod pro původní Sudden Strike 2, kde stále "žije" i multiplayer a je to ultimátní zážitek :) -
Sudden Strike si zaslouží být vzkříšena ... i když pochybuju , že počet jednotek na mapě bude reálně konkurovat druhému dílu ;)
Doufám , že se ten strohý obsah , co hra nabízela v placené betě už stihl pořádně rozrůst .... -
Snad neskonci ako Blitzkrieg, bola by to skoda
-
-
Mě docela Blitzkrieg bavil, aj dvojka byla fajn (i když na datáče k jedničce se nechytala), ono se pak něco s tou značkou stalo? Nebo jenom prostě považuješ druhý díl za tak špatný (na což máš plné právo, nebavil spoustu lidí).
-
-
Mozna ma na mysli treti dil :-)
-
-
A jo no, na ten patvar převlečený za hru sem zapomněl.
-
-
-