Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ke stylizaci: Popravdě, díky Overwatch jsem zjistil, že i tyhle barevny omalovanky jsou docela řezničina. Takže nevadí.
  • jindra.veliky
    vsechny tyhle kresleny MP tituly hazim do jednoho pytle...a pak rovnou do popelnice
    • Ok tak to si asi moc nezahraješ. Vzhledem k tomu že všechny hry sou kreslený ty vocase! Jedina která by šla považovat za hranou a to jen z poloviny je Red Allert 3. Liši se to enginem ale stále je základ kreslení.
    • Jack1947
      Lawbreakers to zkusily ehm... v reálnější grafice a jak to dopadlo *3*
    • Hej, pozrel som nejake streamy z Fortnite na twitchi. No radsej pojdem v nedelu po opici do roboty ako toto hrat.
    • Nezapomeň zajít do diskuze Mašinka Tomáš a oznámit, že je to brak nad kterým pohrdáš.
      • jak se dá nad něčím pohrdat?
  • Nebyla náhodou Paladins ohlášena ještě před Overwatchem? Closed betu jsem rozhodně hrál několik měsíců předtím něž Overwatch vyšel, ale stejně bude každý včetně autora článku tvrdit, že to je kopie Overwatche... Asi stejní lidé, kteří tvrdí, že LoLko je první MOBA a vyšla před Dotou...
    • No a ty se tu zase oháníš zavádějícími informacemi. Nijak se nezastávám ani jedné strany a je mi to jedno. Ale někomu spílat a sám tu uvádět zavádějící informace.
      Ale vezmeme fakta:
      release closed bety Overwatche 27.10.2015
      release closed bety Paladins 17.11.2015
      release Paladins 8.5.2016
      release Overwatche 24.5.2016
      Takže je sice fakt, že closed betu Paladins jsis mohl zahrát pár měsíců před vydáním overwtche, ale ne před closed betou overwatche.
      Celkově jsi si jako první hru z těchto dvou mohl zahrát Overwatch.
      Co se týče jestli někdo od někoho kopíroval, tak v tom nehraje roli datum oznámení. Oni nekopírovali to, že začali dělat hru na základě overwatche, z toho je nikdo nepodezíral (byli prostě oznámeny dvě arénové online střílečky). A postavy a vlastnosti už mohly být kopírovány až v průběhu vývoje, je v celku jedno kdo ji oznámil dříve.
      Na druhou stranu ovšem vzhledem k skoro naprosto stejné době vydání jak bety (tak hry) to v základu neměly kde kopírovat (nevím co vše bylo před vydáním známo). Pak už je jen otázka jak hodně se verze v betě změníla a nakolik ji mohly upravit právě na základě druhé hry.
      • Navíc OW pouštěly videa s postavami kde ukazovali ability atd. Dříve než paladins a navíc hromada postav vychází z projektu Titan kterej je starší než tvoje babicka:) takže nevím kdo koho kopiroval a je mi to jedno fandím oběma hrám.
      • Jack1947
        Ty jo tak to jsem ani ján neveděl *8* že už je to tak dlouho!
    • Jack1947
      Je to tak a byla ve vývoji hještě vůbec před tím než se pro něj možná i Blizzard rozhodl... to je moderní říkat nečemu horšímu říkat že kopírka něčeho jiného úspěšnejšího.
  • Jack1947
    Těch 200krystalů je vstřícné gesto, navíc i protože mi to ušetří čas na grind Battle passu.
    Nicméně ta hra určitě lepší není je to tak něak podobné jako Smite a Tribes - Hirezz je známý tím že své hry prostě mrví nerfují staré chudáky hrdiny dokud jsou úplně nepoužitelní.
    Potom bych si rád zahrál klasický Siege mode protože jsem tu byl prostě později.. a přišel o možnost si zahrát mod kdy se nejprve zabral point a potom společnými silami rozbila brána !

    Paladinové a jejich nerf je to neskutečné ale dokázali překopat jich celkem dost což mě docela seree ale už jsem si holt zvykl no. Třeba se mi nelíbí i vizuální změna třeba ted naposledy Viktor před tím klasickej drsnej Rus ale co z něj udělali ted *7* Kompetitiv mod je stále nevybalancovaně špatný... což se asi ani nedá -.- nefungující "anti cheat" ve finále je více zajímá ESPORT než hráči. Což víceméně má podobné Blizzard s Overwatchem. Matchmaking je strašný a podle mě už ted to kazí šemožní smurfové ne opravdu není zábava carrynout blbou hru s boty!

    Potom nechápu že to je již od 2016 na Steamu vždyt to ta hra teprve byla v Alfě ne ? a nešla na Steam až v betě? Paladins battle grounds je v testovací fázi. Za pár měsíců by bejt jako normální oddělená hra mohl ( zapínají ji na pár hodin na den co jsem četl - takže takovej soft stresss test).
    • Stím že kašleš na nějakou větnou skladbu už jsem se tak nějak za ty roky smířil, ale mám trochu pochyby zda termínům jako smurf nebo carry skutečně rozumíš.
      • Jack1947
        SMurf = Alternativní account většinou toho co chce drtit nooby a kazit jim hru
        Carry= Hráč co nese břemeno celého týmu na sobě a většinou prohraje. ( tzv hraje s nooby)
  • nope nope nope nope nope
  • Zajímalo by mě čím se odlišuje early access od hotové hry.
    • Platíš za bugy. A skoro vždy je z toho akorát paskvil.
    • Jedním nápisem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit