Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já doufám, že to bude stejně dobré jako jednička...
  • Nemohli by jste více psát o skutečných závodních hrách jako jsou Assetto corsa nebo Project cars? Grid oproti nim není v ničem vyjmecny a píše se o něm furt :-( což je škoda .Zkuste to napravit chlapci na games ;-)
    • O obou hrách se jistě bude mluvit, až budou oficiálně vycházet. Ale pCARS si nezahraje nikdo, kdo dříve nepřispěl. Asseto Corsa sice lze koupit Early Access, ale pořád je to jen vývojová verze. Kdežto GRID je velký známý titul pro rozsáhlé publikum (které Asseto Corsa nikdy mít nebude) a proto se čeká vysoká čtenost článků o tomto titulu. Nicméně připravuji něco, co speciálně vy jistě oceníte. Sledujte můj twitter.
      • Budu jenom rád ;-) ,ale Assetta by publikum měla ,ale média se o to nezajimaj a lidí o hře ani nevědí :-)
        • Kinet1c
          Samozrejme, ze Assetto maju radi mnohy, ale stale to bude len hrstka ludi oproti arkadoidno hrajuci sa na simulator hram, akou je grid ci shift ci gt. To je ako s komercnou a nekomercnou hudbou, tzn nejaky ten pop-ik ci vypocuje miliony ludi aj napriek tomu, ze je to hnus (ale interpret je superstar), ako taky death metal co je urceny pre specificke publikum.
    • Haha, co chces psat o PCARS prosim te?
      1. tyden: "nelze koupit."
      2. tyden: "Stale nelze koupit."
      3. tyden: "nj, furt to nejde."

      Velice zajimave info, vazne... *16*
      • A proč by se nemohlo psát o novinkách co tam maj bejt nebo co tam už nového přidali ? ,novinek o ty hře je dost a o assette se tady snad ani nezminili přitom to je asi nejlepší simulátor .Zatím co o Gridu nebo svýho času o gran turismu tady byla každá blbost .Doufám že aspoň pan Rybář se pochlapi a začne o takových nadejnych hrách psát :-)
      • Pan_Klobouk
        A co chces psat o novem GRIDu?

        1. tyden: bude lepsi nez GRID 2
        2. tyden: slibujeme, ze jsme se poucili
        3. tyden: GRID 2 se nam zrovna nepovedl
        4. tyden: i zavodnici, kterym jsme zaplatili, rikaji, ze tohle je lepsi nez GRID 2
        5. tyden: mame kokpity. GRID 2 je nemel. a PC verze bude lepsi nez konzolova. stare konzole uz jsou out, vime a delame na tom
        6. tyden: uz za par tydnu vychazime. cekejte nas, kupte si nas. jsme lepsi nez GRID 2

        Taky dost zajimave info, cloveku to hodne da. A dozvi se necekane veci. BTW zacinam mit pocit, ze se na hru tesim. Zda se mi, ze bude lepsi nez GRID 2. Mate to taky tak? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit