Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to proc ve wow kaslou na PvP je jednoducha odpoved ... lidi co hrajou wow pvp moc nemusej, protoze kdo ma rad pvp jde na jednu z mnoha desitek onlinovek s 10x lepsim pvp jak co do vyvazenosti, ktera je ve wow takrka nulova, tak co do velikosti (existuje spousta onlinovek kde jsou BG 1000vs1000 playeru a u wow jen par desitek). Blizzard to moc dobre vi a proto se soustredi na pve protoze 90% lidi hraje wow prave kvuli bezkonkurencne nejlepsimu high end pve.
  • Táhněte už stou kreslenou sra***u do p****e , kdyby ste psaly alespoň skutečné informace ale furt nějaké dohady , každou neděli to samé že vám to už není blbé , ale šak co tuhle hru hrají stejně jen největší vylízanci co nemají šanci si venku vrznout ani najít kámoše (mimo outlfuck) vzpamatujte se přestaňte hudrovat ty vaše moudra a začněte žít (mimo outfuckland) třeba vám dojde jací ste byli trapáci , mezitím čau buzny *1* *1* *15* btw. cokoli řeknete bude použito proti vám , nemáte právo na advokáta a v případě dělání problému vám bude zabodnuto do analního otvoru cd WoW Catyclysm bo červená lego kostka *15*
    • Díky všem za mínusy čímž mi ukazujete jak semnou hluboce mentálně souhlasíte *3* *1*
  • PvP ve WoW ? Nehorazna saskarna. Uvedu jeden priklad za vsechny
    Zabit v souboji Feral druida s 3400 resilky nemozne a to i kdyz mam jako meelecko take pres 3300 resilky, tak druid si se mnou hraje, jako kocka s mysi , velice uspevny az tragikomicky balanc teto hry.
  • PvP na tom ve WoW nebylo nikdy moc dobře, ale Blizzard na PvP taky tu hru nikdy nestavěl (i když jestli si pamatuju tak ji ze začátku jako primárně PvP vyvíjel) a soustředil se většinou na PvE. Taky za těch 80 měsíců co WoW běží do hry přidal jen tři PvP systémy. Outdoor - kterej nefunguje a nikdy pořádně nefungoval. Arény - které jsou nudné a Battlegroundy kterejch je 8 a to neni moc vzhledem k tomu že 3 z nich jsou tam už od roku 2005.

    Já jsem vždycky PvP ve WoW bral spíš jako odreagování od PvE contentu a než Blizzard uvede PvP do ,,hratelný,, polohy už tu doufám bude nové MMO od Blizzardu, kde už snad na PvP myslej od začátku.

    Co si tak pamatuju tak PvP měl pěkně vyřešený Warhammer Online tam mě to dost bavilo, bohužel té hře chybělo všechno ostatní *1*
    • good joke
  • ja bych spis rekl, ze vetsina pvp hracu budou brecici deti a tak sou videt na forech casteji :D hlavne, kdyz je nejaka postava "udajne" lepsi nez druha. cele pvp ve wow je jedna velka chyba, ktera pomuze jen oddeleni pvp uplne od normalni hry vcetne jineho balancovani a treba i skillu, nebo zruseni pvp itemu v normalnim svete jen na modni doplnky s itl 1 jinak to opravdu skonci tak, ze healer bude brecet, ze nezabije tanka a blizzardi to vybalancuji, tak jak to delaji posledni dobou, ze vsem postavam pridavaji vsechno a vsichni budou umet vsechno coz je uplne na ****
  • Po 5 letech nevidím problém v battlegroundech, ale outdoor PVP světě jako takovém. Jednoduše řečeno neexistuje. Poslední shnahou bylo v TBC přebarvování vlajek na některých mapách v Outlandu. Ve Wotlku uz nic nebylo a v Cata se na to vykašlali uplně, + je dneska skoro nemožné dobíjet hlavní města. A Tol Barad za PVP považovat nemůžu, to je pouze questící oblast. Cata zatím velký sklamání, patche přidávájí moc pomalu a s malou přidanou hodnotou do hry. Každopadně to PVP je teďka opravdu špatné i co se týče vybalancování class.
    • Je deset class, všechny mají tři specy jenž nejsou statické, což dá minimálně 30 různých kombinací. Pak tu máme kombinace x2 x3 a x5 v arénách. Rád bych viděl někoho, kdo tohle vybalancuje a do toho bude ještě balancovat dmg PvE. Jestli na to máš nějaký speciální algoritmus, napiš blizzardu, myslím že ti dají práci a okamžitě titul zaměstnanec roku.
      • mne sa strasne paci ako sa dokazete na tomto webe navzajom tak krasne odjebavat :D napriklad tento koment je uplne genialny :D
        • jj taky koukám, zajímavý že se všichni chytli poslední věty .-) tak asi se všim souhlasej no :D Jenom dodám, že PVP nikdy nebylo vyrovnaný, vždycky se výhody class měnily podle patchů, ale zkuste tedka zabit skilled rogunu :)
    • Ono ve WoW byly nekdy vybalancovane classy? Hral jsem to celkem dlouho,ale nic takoveho jsem tam nezaznamenal. Naopak mi to prislo jako neustaly kolotoc boost/nerfu podle znameho porekadla "jednou jsi dole a jednou zase nahore".
  • Pre niektorých je po takom čase WoW ako práca, nudná ale povinná. Datadiskami v podstate len pridavaju veci na mesiac zábavy ale potom opať stereotyp. Mali by prísť s niečím novým

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit