Přejít na výpis diskuzí
Prodejce her Green Man Gaming startuje v ČR
5.11.2011 | Redakce Games.cz
28 příspěvků
-
stránky hrůza a ty ceny no je videt že to vzali češi do ruky
-
Jsem jediný, komu tahle služba v podstatě nefunguje? Přihlášení na stránce hází e503, klient hází všemožné chyby a že mám prý kontaktovat podporu (to už dělá od akce s ArmA2)...
-
Zajímavé, dík za tip ;) Uvažoval jsem o Saints Row a 50€ na Steamu vs 40$ tady je celkem rozdíl...
-
Rozhodně ne ceny v korunách. Vám ještě nedošlo, že ty směšné částky si dělají Češi sami? Na všem prostě musí trhnout.Srovnejte si ebay treba s aukrem,dve stejne polozky.cena na aukro o 100% vyšší
-
Pokud budou ceny v korunách tak to bude super. Bral bych to i u Steamu.
-
-
U cen v korunách hrozí i nastavení českých cen, viz Sony. U GMG.cz to zdá se asi neplatí, naštěstí.
-
To je snad jedno ne?přepočítáš a máš jasno..nebo ne?..
-
-
Na to ze se jedna o digitalni prodej a v dolarech, ty ceny nejsou zdaleka tak nizke jak by mohly (ci spise meli) byt. Jejich marze nebude uplne nizka...
-
-
Podle čeho tak usuzuješ?
-
-
Podle toho ze jdou ty hry sehnat jinde levneji?
-
-
nevýhody
1) pomalé stránky
2) žádné extra ceny
3) nic moc klient
výhody
1) hry můžeš měnit, tedy to, co máš koupené, můžeš zaměnit při nákupu další hry za jinou (dostaneš nějakou slevu), nebo hry můžeš měnit s ostatními uživateli
2) zatím jsem jim nezaplatil ani korunu a už mám od nich čtyři hry
zatím to není žádný zázrak, ale s těmi směnami jsou alespoň trochu originální. ale ještě jsem to do podrobna nezkoumal. -
-
Jaký 4 hry zdarma?
-
-
ARMA2, Men of War, teď Men of War: Red Tide a jednu malou pytlíkovinu.
-
-
Kurna to sem to propásl zrovna Men of War vypadá velmi dobře.
-
jak často tam ty akce bývaj?
-
-
To tradování a odprodej je právě úžasný :)
-
no tohle byly spíš takový startovní akce, aby nalákali nějaké lidi, na fóru ještě rozdávali myslím sem tam klíče ke hrám (kdo dřív aktivoval, ten měl :) ). to už teď počítám dělat nebudou a s těmi startovními akcemi to taky nebude už žhavé. co se týče slev, tak používají hlavně nějaké ty kupóny. proti slevám na steamu žádná konkurence. odlišují se hlavně tím tradováním.
-
-
-
-
Bohužel musím souhlasit. Webové stránky jsou tragické. To už Webzdarma se načítá rychleji. Ceny taky nic moc. Na g2play kupuji taky v dolarech... a další klient? Stačí mi Origin a Steam.
-
-
Web se načítá okamžitě.Firefox 7.0.1
-
-
tak doporučuji na tom webu něco chvíli dělat. nezvládají větší zátěž. před měsícem bylo získání hry práce na půl hodiny, což je v porovnání s jinými službami trochu špatné...
-
-
-
-
-
dneska je tam zdarma men of war tide nebo tak neco... :D
-
je mozny zpusob platby prevodem na ucet? *11*
-
-
Aha, sorry, já si spletl diskuzi *15*
-
vim ze me nemate radi ale pls odpovozte nebo budu dal piratit *16*
-
-
máš tam PayPal
-
-
-
Paul_cz: Těch 41 je při použití 15% preorder kodu. Viz http://www.greenmangaming.com/promo/preorders/.
-
-
Aha, díky za info. V tom případě nechápu proč to není v článku uvedené.
-
-
Na obrázku v článku stojí Batman 48 dolarů, stejně jako na samotné stránce GMG. V článku se přitom píše 41 - chyba? LA Noire je taky dražší.
Jinak přepnutí na dolary je dobré. Já tam kupoval Dead Island ještě když byl za 37 eur...dneska stojí to samé v dolarech. Ale nelituju, ta hra je fantastická. Ikdyž právě u té koupě na GMG byl docela problém - prodali mi steam klíč pro North US, takže to nešlo aktivovat. Musel jsem to aktivovat přes US VPN (jejich podpora mi dala náhradní evropský klíč, ale to už jsem to měl aktivované, takže jsem ho nepotřeboval..).