Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aspa

    Už za to Sweet baby inc. jim to přeji. 

    • pro mě je to jednoduché, žádné předobjednávky a jakmile kterýkoliv z důvěryhodných youtuberů přijde s tím, že daná firma spolupracuje jakkoliv se Sweet baby inc., tak to pro mě je konečná a žádnou hru od takových vývojářů nekoupím.... plus dále rozšiřovat mezi hráči povědomí o praktikách Sweet baby inc., protože na herních webech se to člověk nedočte.

      • Hidden

        Ze zvedavosti (danou firmu neznam ani podle prace, zadnou z her na kterych se podileli z jejich seznamu na webu jsem nehral) - jake jsou jejich praktiky?

        • doporučuji hledat info na youtube nebo googlu, tady bych zas dostal ban za politické řeči.

    • Carnage666

      Nejhorší je že ta firma se už rozlezla všude. Na webu píšou že píšou i pro Valve.

  • zx_spektrum

    Mě přijde vždycky přijde vtipné jak moc jsou vydavatelé odtržení od reality protože v rámci korporátní struktury si tak akorát předávají našňořené prezentace a powerpointy po deseti patrech manažerské struktury, ale aby se někdo tam nahoře stavil za někým tam dole, zkusili si to fakt zahrát z pohledu hráče, vyslechli si programátory, který taky nebaví programovat krávoviny, to ne. Ale tenhle korporátní bizár v podobě spirály smrti je vidět i u filmů, ještě o pár otáček dál, a řekl bych, že to je prostě systém nastavený k selhání.

    • By me docela zajimalo, jestli jim kvuli smerovani teto hry dost lidi ze studia odeslo, precijen je to devet let od Arkham Knight. Jedine mozne pozitivum bude snad to, ze korporat uzna chybu a necha je vratit se ke korenum, pokud tam teda nekdo zbyl, kdo by nam rad vytvoril vymazelenou hru napr. se Supermanem.

  • Carnage666

    Hrál jsem, dohrál jsem i se všemi achievementy. A rozhodně se opakuje situace s Avengers. Tahle hra do konce roku skončí a každý kdo si myslí opak je hodně veliký naiva. Když opomenu kontroverzní příběh a writing tak ta hra má prostě naprosto stejný problém jako předtím Avengers, endgame jsou v podstatě 3 mise pořád dokola a jen zvyšujete obtížnost, malá variace nepřátel a do toho bugy, stuttering nebo nefunkční servery. 

    Steam čísla hovoří jasně, tahle hra už je teď polomrtvá a opět se děje to stejný co s Avengers, hráči co hrají na PSku vykřikují jak Steam čísla nejsou relevantní a že na PSku to hraje dostatek hráčů protože hra byla mezi top prodeji v UK nebo v USA nebo co. Přesně to že čísla na Steamu nejsou důležitý jsem už slyšel a dopadlo to tak že hra umřela. Jasně že ty čísla neukazují celkový počet hráčů ale můžeme si udělat obrázek jak to asi vypadá i na konzolích.

    • Jevo83

      Prosim Ta, su tam multiplayer achievementy, ci vsetko je singlac? Diky

      • Carnage666

        Úplně všechny jdou udělat sólo.

        • Jevo83

          Tak parada, dik👍

      • Derp_1337

        Ta hra je primárně určena pro multiplayer kooperativní hraní. Takže ano, achievementy tam určitě budou. 😉

        • Jevo83

          To je asi dobry point😁

    • No a díky tomu sem si mohl Avengers koupit s kompletním obsahem asi za 150 Kč, endgame tam nikdy hrát nebudu a věřím že jako mlátička na pár hodinek po práci to postačí. Ale byl to dobrej provar. To zas jo. Tohle bych si koupil taky max za podobnou cenovku...

  • ocakavany vysledok...

    co sa tyka updatov - vidim to tak ze aj keby to nechali povedzme ten rok zit, po takomto starte a dnesnej hracskej zakladne/mentalite, kde ide o rychly konzum (cerstvu hru co najrychlejse dohrat a hura na dalsiu novu hru), tak tych 12 mesiacov vidim ako finacnu stratu.


    ale Warner ma zvlastne ocakavania a rozhodnutia, medzi tymi kravatakmi by mal byt niekto kto ma aj zdravy pohlad na trh.

  • Nj není to značka jako Pokémoni, aby se to prodalo samo i přes bídné kvality produktu (Scarlet a Violet je grc). A jsem za to rád. Těmhle se musí ukázat, že hru prodává kvalita a nějaké očekávání kravaťáků je k smíchu. Jen tak dál a třeba se ten herní trh vzpamatuje. Stejnou radost mi dělá nezájem o tu AAAA lodičkárnu, která vznikla jako krásný tunel na dotace...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit