Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednou z inspiraci je dost mozna Sim Tower...?
  • jenda84
    jasná kopírka Mega Mall Story od Kairosoftu.. kdo hrál, ví.. ale i tak to může bejt zábava
  • Prachsprostá kopírka.
  • Tak k tomu budu muset dokoupit nejaky letecky simulator. *9*
  • V early acess to vubec neni, jen rozdali v ramci closed bety hru nejakym youtuberum.

    Ale hype na to mam velky. Presne takova hra pri ktere se da sledovat nejaky ten stream a zaroven zabavi na desitky hodin.
  • Zatím jsem tady nikde nenašel Rimworld, chystáte nějaký článek? Na první pohled to vypadá jak Prison Architect, ale opravdu jen vypadá ;)
    • Lupulin
      taky mě štve jak všechny weby tuhle hru zcela ignorují a přitom je to taková pecka....
    • Po ty hre pokukuju uz nejakej patek. Mel jsem ji dokonce nejakou dobu ve wishlistu a tohle uz proste byla posledni kapka!
      Zatim to vypada dobre tak uvidime jak to bude dal :D

      BTW. nechcete nekdo udelat ctenarskej gameplay? :D
      • Chim
        Jsem o tom i seriozně přemýšlel, že bych se jim přihlásil. Ale vzhledem k tomu, že redakce poslední dobou trpí ignoranstvím, tak bych se na ně mohl z vysoka...
        • Bez do toho. Moc rad bych se podival na takovy video a sam jsem lopata a umim tuzku :D
          • Chim
            To spíš na tytrubce udělám nějaký letsplay, ale teď není moc čas.
    • Jee takovy muj zapisnik z hrani Rimworldu by vystacil na par stranek. :)
      Treba takhle: říkejme mu Butch. Je to psychopat se zálibou v ubližování lidem a pestování kytiček(jak sám říkával). Je váženou oporou kolonie a pri odrážení banditů je v první linii. Jenže se moc nemusí se, říkejme jí, sestrou Terezou. Sestra Tereza je hlavní medik kolonie a s Butchem si nikdy nerozuměli. Jednoho klidného rána, stejného jako spousta jiných na naší kolonii zaútočila partička nájezdníků a i když se je podařilo i přs jejich technologickou vyspělost odrazit, Butch to dost schytal a musel na marodku. Nesl to těžce a nechtěl se nechat ošetřit. Sestra Tereza se ho celou silou snazila dostat na lůžko, ale podařilo se jí to až po menší potyčce a pár vzájemných ranách. Dělal jen svou práci, ale Butchovi to celou dobu co trávil na lůžku vrtalo hlavou a užíralo ho to. Chtěl pomstu, na nic jiného nemyslel. Když mu sestra Tereza nesla na usmířenou večeři, nevydržel její pohled a vybouch. Padaly nadávky a nakonec došlo opět na pěsti. Sestra Tereza proti němu neměla šanci. Butch je to bedna a navíc bitkař který se přestal ovládat. Zatemnilo se mu a začal ji mlátit jako smyslu zbavený. Bojovala o holý život a jako myš zahnaná do kouta se sklonila k tomu nejhoršímu. Když jí začal škrtit, v záplavě zoufalství ho z posledních sil kousla. Né jako když chcete ukousnou kus dobře propečeného masa, ale tak jak kdyby jste chtěli někomu vykousnout ohryzek z krku. V zoufalství, v sebeobraně, bylo to to poslední co jí dělilo od jisté smrti. Když se oba probudili na oddělených zdravotních lůžkách nemohli uvěřit. Butch se probudil a instinktivně sevřel ruce v pěst. Něco bylo špatně. Bože né! Ta dě ka mi ukousla můj oblíbený prst! Okamžitě vyskočil z lůžka a začal hledat sestru Terezu. Nemyslel na nic jiného, jen na to co jí provede za svůj oblýbený prst. Našel jí ne nedlejší místnosti zrovna ve chvíly kdy se posadila na lůžku. Stál vedle ní doktor a něco jí říkal. Vtrhnul dovnitř ve stejnou chvíly kdy začala křičet. Její hlas se odzážel od kamenných zdí a byl tak pronikavý, že i Butche to zastavilo. Kvílela a plakala jako když vezmete matce dítě. Seděla tam s rukama nataženýma před ssebou a naříkala. Butch se na ní pozorněji podíval a pak se škodolibě uchechtnul. "Sme si kvit, dámo a už se do mě ne er!" Pozvedl v gestu malíček na levačce a odešel zkontrolovat hydroponie. Kytičky měl rád.

      Závěrem snad jen že Butch měl nad ssebou dobu vysící meč. Tříkrát a dost, půjdeš na orgány! Nakonec už mezi Butchem a sestrou Terezou není taková nevraživost jako dřív. Možná tomu dopomohl i fakt, že Butch při dalším střetu s nájezdníky přišel i o druhý ukazovák.
      "Karma, pomyslela si sestra Tereza a vázala mu dál dlaň." Nemohl si nevšimnou jejího téměř neznatelného cuknutí koutkem. Moc dobře věděl.
    • Chim
      Je smutné, že takovéto skutečně kvalitní hry tu nedostanou prostor. Hlavně, že tu máme asi 20 článků o Civilizaci.
  • Voe, co je to zase za "novinku", ked autor v clanku spomenie kadejaku -autocensored-, ale ten pravy zdroj inspiracie vynecha oblukom? Petre Polacku, koho to zamestnavas? ;) Of course, ze inspiraciou je SimTower, resp. Yoot Tower, ktorych autorom je Yutaka "Yoot" Saito. Tsk-tsk-tsk...
  • Zjevnou inspiraci vidím spíš v Sim Tower, než Sim City

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit