Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

    Tohle je fakt zvláštní. Oni měli pracovní smlouvy pod Keyword Studios, který mělo zase kontrakty s EA, který se holt neprodloužily. Tohle vůbec není problém EA, tak nechápu čeho chtějí dosáhnout. Navíc EA propouštělo nedávno 50 lidí přímo z Bioware a KS má víc jak 12 tisiíc zaměstnanců, takže těch 27 nebo kolik jich je nespokojených asi kousnou. 

  • Dostat padáka a ještě jít žebrat o návrat... ti lidi nemají špetku sebeucty. 

    • Hidden

      Hlavne maji naprosto nerealna ocekavani - zamestnavatel je z nejakeho duvodu propusti (nema na ne penize, neni spokojen s jejich praci, a tak podobne) a i presto si mysli, ze je mavnutim kouzelneho proutku nabere zpet a jeste si budou diktovat podminky, protoze protestuji pred budovou jine firmy? Naivkove...

      • Asi tak. Představa, že když půjdu před firmu křičet, tak se mnou sepíšou novou pracovní smlouvu a začnou jednat o lepších podmínkách je dost naivní. Ale pokud někomu stojí za to takto ztrácet čas, je to asi jejich věc.

        • Derp_1337

          Hele, ono se říká, že za pokus nic nedáš. Pokud je šance, že zaměstnavatel přehodnotí svůj postoj nenulová (větší než nula), tak ten pokus tě bude stát akurát pár hodin tvého času. Moc toho neztratíš a můžeš akurát na tom něco získat. Nevidím důvod, proč by to ti lidé nemohli zkusit.

          Pokud jsou ale šance nulové, tak to je zbytečná ztráta času.

      • Asi tak nějak. Přijatelné reakce jsou od noblesního odchodu až po výstup ala vrchní v Obsluhoval jsem anglického krále. Ale toto?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit