Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To začiná podivně smrdět...
    • Veskoslav
      Upalte ho.
    • Běž se vysprchovat heretiku...
  • Prosím ať to nepokakají...a doufám, že tam bude a nebo následně přidají nějaký jako že mise, mapy, kapituly...jako v L4D třeba...a Blood Angels...protože lepší jak vesmírnej mariňák už je jen vesmírnej mariňák - upír .))))))))
    • Běž za dveře, rasisto.
      • jj to jste vy demokrati...

https://www.youtube.com/watch?v=CK4QtiPhTRQ
  • Pete.palis
    předobjednáno...mám rád Vermintide a tohle bude podobný styl na podobným principu v jiném kabátu...hodně se těšim ;)
    • No ja bych radsi pockal. Animace terminatoru zatim vypadaji jak loutkove divadlo.
  • Morraw
    Škoda, že jen pro předplatitele. I přesto, že warhammer a speciálně Dark Angels, žeru, tak tomu zatím tolik nevěřím. Vermintide a Mordheim bylo zklamání.
  • kubi-wan
    Vůbec o tý hře nic nevim, Warhammer je mi cizí... ale to mi nezabrání sem něco napsat:
    Jó, PC má víc FPS než konzole, a větší rozlišení a indie hry s pixelama... a můžeme nastavovat FOV a blur a postproces...
    Jo a tohle bude určitě AAA hra, takže nevim, proč bych měl trávit čas s indie hipsteřinama, který jsem přece hrál před dvaceti rokama víšco, protože jsem byl už na světě a můj názor tu má váhu.
    • Jo, to je ten řízek díky kterému vím, že pokud začnu větou "Na tuhle hru jsem se dlouho těšil..." tak se můžu dál do kohokoliv navážet, protože sem se velice přínosně vyjádřil k tématu.
    • Morraw
      To s těma FPS byl LV a ta nechuť k indie hipsterinam GGG? *1*
      • TheGGG
        nah, to je nějaký jiný kkt...
    • Tak to jsme radi ze jsi zase napsal. Az budes mit nekdy prilezitost tak se zase ozvi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit