Přejít na výpis diskuzí
Prosincovému vydání akce Space Hulk: Deathwing budou předcházet dvě betaverze
4.11.2016 | Adam Homola
14 příspěvků
-
To začiná podivně smrdět...
-
-
Upalte ho.
-
Běž se vysprchovat heretiku...
-
-
Prosím ať to nepokakají...a doufám, že tam bude a nebo následně přidají nějaký jako že mise, mapy, kapituly...jako v L4D třeba...a Blood Angels...protože lepší jak vesmírnej mariňák už je jen vesmírnej mariňák - upír .))))))))
-
-
Běž za dveře, rasisto.
-
-
jj to jste vy demokrati...
https://www.youtube.com/watch?v=CK4QtiPhTRQ
-
-
-
předobjednáno...mám rád Vermintide a tohle bude podobný styl na podobným principu v jiném kabátu...hodně se těšim ;)
-
-
No ja bych radsi pockal. Animace terminatoru zatim vypadaji jak loutkove divadlo.
-
-
Škoda, že jen pro předplatitele. I přesto, že warhammer a speciálně Dark Angels, žeru, tak tomu zatím tolik nevěřím. Vermintide a Mordheim bylo zklamání.
-
Vůbec o tý hře nic nevim, Warhammer je mi cizí... ale to mi nezabrání sem něco napsat:
Jó, PC má víc FPS než konzole, a větší rozlišení a indie hry s pixelama... a můžeme nastavovat FOV a blur a postproces...
Jo a tohle bude určitě AAA hra, takže nevim, proč bych měl trávit čas s indie hipsteřinama, který jsem přece hrál před dvaceti rokama víšco, protože jsem byl už na světě a můj názor tu má váhu. -
-
Jo, to je ten řízek díky kterému vím, že pokud začnu větou "Na tuhle hru jsem se dlouho těšil..." tak se můžu dál do kohokoliv navážet, protože sem se velice přínosně vyjádřil k tématu.
-
To s těma FPS byl LV a ta nechuť k indie hipsterinam GGG? *1*
-
-
nah, to je nějaký jiný kkt...
-
-
Tak to jsme radi ze jsi zase napsal. Az budes mit nekdy prilezitost tak se zase ozvi.
-