Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pustím se do hereze, Titan Quest I mě bavil víc než Diablo 2, takže na II se těším. Zkoušel jsem i ostatní jmenované - Vicotr Vran, Torchlighty, Sacred.
    Diablo 3 mě nebavilo, 4 jsem nehrál, Immortal meh.
    PoE jsem zkoušel několikrát a nějak jsem jejich systému nepřivykl.

PS Za jakou postavu nejraděj hrajete? Já začínal na D2 barbarem (melee), pak jsem zkoušel amazonku (ranged) a nakonec vždy skončím u u nekromanta aneb proč bych se snažil, když za mě může práci odvést někdo jiný. a od té doby pokud ta možnost je tak hraju za summonera.

• tomekbobek

Zkus Grim Dawn.

• vonTossis

Titan Quest mě taky bavil více než Diablo II. Nejsi sám. Dokonce si troufale myslím, že nás bude hodně. :-)

• za tu herezu zhoris na hranici :- )) :P (just kidding, kazdemu vyhovuje daco ine)

co sa tyka D2, posledne roky co ho mam nainstalovaneho (D2R teda) tak som si tam skopcil postavy z povodneho offline D2LOD a postav  tam je cca 40 -50 (?)- na kazdy High Level skill jedna postava, napr. barbar je tam ci uz dva swordy, alebo dva mace, pak dvojhandne mace, sword, sekery a tak dale :D, cize barbarov je asi najviac (15 ? cca ) ale za tych x rokov sa ani jeden zatial nepozrel na HELL, ono to totiz pri takych cislach trva, roky ... a posledne co som videl HELL bolo dakde v 200x roku ...

D3 ma drzalo dlhsie nez D4 (tam ani datac nemam), Titana 1 ku som isty cas hral, kedze starovek ma bavil od detstva ale spomienky nan nejak nemam uz, PoE 1ka ma nechytila, system bartovania nebol moc moja kava, cez Vianoce skusil ten EA PoE2, bol to iny zazitok nez diablovky teda. uvidime ci to skusim v buducnosti opat (mam vyhrady najma asi k tomu ze dobre veci skor kupis nez najdes vo svete). Sacred nebol vobec pre mna, neviem preco, Torchlight 1 a 2 mali daco unikatne (aneb poslat psa predat veci bolo celkom fajn, ale rozpravkovy nadych grafiky ma nechytil,co je zvlastne, kedze WOW  som hral hodne dlhe roky, a stale ho obcas hram - Classic)

• Jakoz to fanda Diablovek an klik-festu to "demo" vypadalo celkem slusne

• Znesvetitel

Hra je dobrá a dobrý nástupce prvního dílu. Neplakej.

• Tak myslim, ze presne to z clanku vyznelo - hra je to dobra. Ale to v reci hernich cisel znamena tak 6-7/10. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit