Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako na rozdil od par prispevovatelu pode mnou, tam ja zadne hologramy nevidim. Je to prachobycejne 2d promitani na zdi, s tim ze projektory dokazi rozlisit, ktere plochy jsou svisle a ktere vodorovni. Proto je to myslim uz z principu mrtva zalezitost. Pokud neco vyvijim s vyhledem do daleke budoucnosti, mel bych pocitat s 3d hologramem a ne s baterii promitacek na strope.
    Tato myslenka je rovnez omezujici ohledem prostoru. Mozna tak pro nejake herni kavarny a kluby, ale kolik hracu bude mit pro to podminky doma?
    Ale ani hologramy nevidim jako cestu pro domaci vyuziti. Mozna pro specificke hry a rekl bych ze na toto se tresou hlavne milovnici porna.
    Dalekou budoucnost vidim spise ve zdokonalenem Oculus systemu kombinovanem s Kinectem, rukavicemi a pohyblivou podlozkou. To muze simulovat nekonecny herni prostor, ze se v nem pohybuji a manipuluji s objekty.
  • to uz jsem videl nejmin tak pred rokem spis dele se to nikam neposunulo teda
  • No kdybych vedel ze je o tohle zajem tak na tom vydelavam. Zaplacavat potvory v mistnosti muzu i bez rozsirene reality, ale zitra se chystam uklizet a tak uz z toho nic nebude,
    Leda bych nekomu mohl smotat ten koberec s kamitou cestou...kdyby byl zajem.
  • Hanzales
    Taky to vidím spíše jen jako technologickou ukázku toho, co by se mohlo za několik let v něco velmi zajímavého vyvinout. Jednak software, který by po nascanování toho konkrétního prostředí v rámci interaktivity tvořil a generoval zajímavější hry a jednak celková kompaktnost, viděl bych to na golfové míčky, jež budou mít v sobě jak senzory, tak 3D projekci, opět čím víc, tím lépe pokryjou prostředí i pod stolem atp. Dobré je, že se nás většina ještě podobných blbin dožije :)
  • MickeyMutant
    Pokud nebudete chtít hrát super real hardcore mod, kdy postupně víc a víc krvácíte, až vás konečně definitivně dorazí konferenční stolek, tak musí být nezbytným doplňkem velké měkké ochranné kryty na rohy nábytku.
  • Jack1947
    Tak hologram no, jenže v praxi tohle fungovat asi moc nebude ani s hodně mistem na stropě (nebo nad stropem? *15* ) proč? protože je to ještě dost scifi, jo jak bude 3D hmatatelné tak se o tom můžem aspon trochu bavit ale dříve asi ne no.
  • Odulin
    Sice sen, ale peknej. Hosi maknete, at se nejake te holopaluby jeste doziju. :D
  • Rekrepaluba :)
  • Ten MS opravdu neví co s prachama...na druhou stranu dobře, že alespoň někdo má finance experimentovat jinými směry...
  • necekane to nebudou prodavat...vzdyt se to do normalniho bytu ani nevejde,takovej megadrzak na strope,bych se o nej doma mlatil hlavou,nemluve o tom,ze ani nemam tolik prostoru pro pohyb...a ta cena,ta asi taky nebude nejnizsi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit