-
Ja akorat nevim ale ja jsem v jednicce nepratele rozrezavala zabijel dosti brutalnim zpusobem tak nechapu proc je v clanku napsano po vzoru DEAD SPACE nema to byt spis obracene dead space po vzoru prototype1
-
-
Dead space je z roku 2008 a Prototype 2009
-
-
Pokud ale hodnotíš hru podle schopností enginu (a né podle grafiky) tak jesně s přehledem vyhrává PROTOTYPE. Navíc inFamous2 vychází už v červnu kdešto PROTOTYPE vychází až příští rok (možná)
-
Tohle je moc pěkný, mrkejte;)
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-heller-prototype-2/711662 -
-
Létající Čestmír *1* *1* *1*
-
-
"Prototype 2 bude lineárnější než jednička"
tohle už se u druhých dílů pomalu stává pravidlem, a tak si říkám, proč tomu tak je?
vydavatel prvním dílem osloví "hardcore hráče" a přetáhne je na svou stranu, ale protože s druhým dílem chce ve své nenažranosti primárně pouze vydělat co nejvíc peněz, tak herní principy dvojky zjednoduší, aby oslovil i "příležitostné hráče", kteří ve spojení s "hardocore hráči", kteří hráli první díl výsledný efekt podpoří
fakt, že jsou poté fanoušci jedničky podvedeni a s výsledným produktem nespokojeni, už vydavatele nezajímá, jeho vlastní zisk je totiž na prvním místě -
-
Je to fakt strašný, mám pocit, že něco takového praktikují snad všichni vydavatelé. :p
-
Nevím jestli máš PS3, ale INFAMOUS 2 je jasná volba.
-
-
Každý podle svého vkusu, ne? Infamous je taky zajímavá hra, ale u mě vyhrává PROTOTYPE.
-
ty seš cocksucker.
-
-
Jenže on má pravdu. Stačí se podívat co všechno infamous2 nabízí. Tavorba vlastních misí je jen třešničkou na dortu. Tvůj příspěvek nám byl prd platný Saláme.
-
-
Přesně tak jsem to myslel. INFAMOUS 2 toho nabídne mnohem víc. P2 bude liarnější než jednička a I2 jde přesně opačným směrem. Někteří to nechápou *5*
-
-
-
Tak ještě jednou a pořádně! INFAMOUS 2 bude jasně lepší.
-
-