Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mi udelalo obrovitanskou radost.
    Az jsem to musel hned koupit, at mam na vecer prekvapeni, az se vrati rodinka.

    No a zatim snad spis zklamani :/
    Ten (ne mirny, ale velmi vyrazny) priklon k rychlosti se mi nelibil uz z traileru, ale az ve vlastnich rukou clovek pozna, ze se to tak trochu hraje samo: hra tak nejak pomaha s houpanim a trefovanim malinkych plosinek. Je mi to dost neprijemny, vytrhava me to, a jeste podtrhuje fakt, ze je to najednou spis probihacka, nez puzzlovacka. Hophophop, honem honem dal, vetsina ze dvou odehranych levelu byla jen rychle ubihajici kulisa.
    Tu rozjimavost jednicky uz tam moc necitim (coz byl asi zamer, i s tim zrychlenim), ale hlavne jsem nenarazil na jakoukoli zajimavou hadanku, kterych byla jednicka plna. Misto ruznorodych, netradicnich, a mnohdy snad az genialnich hadanek s ruznym propletanim, podvazovanim, apod., tady porad uhanime vpred, asi milionkrat si rekneme "hmmm.. tak tady se zase jeden podhoupneme pod druhym", a max.obcas jeden musi jit napred udelat neco ocividneho na prvni pohled.
    Nechapu zminku o tezzich hadankach - snad se to jeste zmeni.
    • ...ale moc tomu neverim.
      Jednicka ukazovala ohromnou hravost a promyslenost uz i v tech prvnich dvou kolech. Tady zatim spis zbesile opakovani tehoz. Navic mam duvodne podezreni, ze dvojka bude (jeste) kratsi nez jednotka.
      Prijde mi to jako rychlokvasene pokracovani postaveny na gimmicku coopu, kterej je zatim dost o nicem, a skoro uplne chybi to, co bylo na jednicce tak krasny a osvezujici.
      Grafika je porad krasna, potesit muze vetsi rozmanitost prostredi.
      • Tak to je škoda. První díl jsem si taky dost užil, některé puzzly uměly potrápit a ten předposlední level, jak málem zapadl sněhem s tou lucerničkou, byl až dojemný. Škoda, že to zatím vypadá, jak popisuješ. Třeba to ještě nabere spád.
        Jo a malé povšimnutí. V prvním díle byl Yarny na provázku, který se doplňoval na checkpointech. A na tom byla založená hratelnost. Bylo potřeba chytře proskákat ty hádanky, aby ti vyšel provázek. Tady mi to, podle trailerů, přijde, že jsou spojeni jen obě postavičky spolu, ale pohyb nijak omezen není. Je to tak?
        • Je to tak. Propojeni mezi sebou urcite taky slibuje ocuravaci moznosti, ale zatim jsem z toho nic moc zajimavyho vytriskat nevidel.
          Treti kolo nic nezmenilo. A ma jich byt jen sedm.
          Plus challenge, a tam to vypada prave na trochu vypecenejsi hadanky.
          • Hm, tak to je docela škoda. Jako předplatitel Origin Access, to možná zkusím, ale jak to tak vypadá, tak plnou cenu si to asi neobhájí. Docela škoda, takhle zničit potenciál. Možná to ve své kráse a unikátnosti mělo skončit s prvním dílem, jako spoustu jiných vydařených indie věcí
            • ucho
              schválně jsem teď rozjel znovu jedničku, ať si to připomenu, a první tři levely víceméně primitivní. jednoduché mechanismy. jde taky pořád jen o to někam vyskočit, někde navázat provázek.
              ale jako jo, jsou tam místa, kde člověk musí něco přivázat, ale většinu času se jen houpeš a někam lezeš. ale teda je to nádherný prostředí.
              na dvojku jsem zvědav, ale plnou cenu dávat nebudu.
            • Hele... abych to zas neprehnal... : )
              Porad je to fajn zalezitost. Jen se mi nelibi ten posun od rozvahy a hadanek k dynamictejsimu hopsani.
              Nekdo to jiste bude mit naopak.
              Co se tyce dojimani, rozvaznyho postupu, a skvareni zavitu, je to ale urcite krok zpatky.
              Za petikilo ale porad fajn kauf...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit