Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, ako spomenuli ľudia predo mnou, autor to domotal a ten, kto bol v Normandii je The Boss, čiže žena, nie Big Boss, čiže Naked "Daddy" Snake.... a tie artworky sú všeobecného rázu, myslené ako promo na prilákanie záujemcov o zamestananie, použili ich podľa mňa preto, lebo Kojima = MGS do zančnej miery, tak nebudú svoj nábor propagovať nejakými obrázkami zo Zone of the Enders (koľkí z vás vôbec poznajú tento franchise?) alebo niečím novým. Navyše je to pekná analógia, lebo Big Boss viedol svoju žoldniersku armádu... MGS séria je nádherná a uzavretá a znásilňovať ju ďalšími sequelmi nemusí byť najlepší nápad a Kojimovi prajem aby si konečne mohol robiť čo chce a nebyť nútený do MGS... lebo, čo nová Kojimova hra, to (automaticky sa to predpokladá) MGS, preto aj takáto kampaň... ale obrázky cool, Jodži Šinkawa vo forme ako vždycky *1*
    • Tak nemusí zrovna shánět lidi na MGS tedy...ale ještě snad před vánoci jsem četl článek s Kojimou a ten osobně řekl, že další MGS bude (ne nějaké Rising nebo taková splácanina).Takže může hledat programátory na MGS,ale může to hledat na svoji jinou hru,kterou má rozjetou či teprve připravuje.Uvidíme
  • Mě se to prostě strašně líbí ten Japonský styl a hlavně to nové komiksové pojetí v Peace Walkerovi. Prostě všechny díly od jedničky hltám a nezbývá mi než se těšit na nový zážitky se starochem Liquidem ala Bossem :)
    • KokyMetalGear
      la-li-lu-le-lo :D
      • El Psy Congroo.
  • Jak zde píše KokyMetalGear na obrázku není The Boss (byla to žena a neměla pásku přes oko).Takže to může být Naked Snake (otec všech Snaků).A nebo mě taky napadl jeden ze synů což by byl vlastně Solidus Snake.

    Jinak Robotrone tohle nechápu jak někdo může napsat.Ano sice videa byli dlouhá (poslední video mělo hodinu a půl +- ).Ale právě tohle dělá tu hru tak zajímavou.Jak příběh samozřejmě,který je vynikající a tak i videa.Hra je dělána půl na půl (50%videa a 50%hraní).Samozřejmě pro nefanouška série je to dlouhé,ale já se vždy bavil u každého dílu jak při hraní,tak při koukání na videa.
    • Já mám dojem, že Naked snake (ala Big boss) zemřel na konci Metal gear solid 4.....
      • Aha, nečetl jsem pořádně, v té době naked snake ještě žíje :D
    • Jako ten konec MGS4 se fakt nedal vydrzet, to bylo neuveritelny, a sime minuskujte jak chcete. Po pul hodine cumeni na MGS limonadu s old Snakem v hlavni roli, kterou by mu mohla zavidet leckera hvezda telenovely, sem si rikal, tohle uz fakt ne, to uz musi bejt konec, jinak to snad vypnu. A dalsich deset minut. No to ne. A dalsich. Coze? A dalsich. Aaaaaaa, jako za dokoukani posledni animacky MGS4 by se mela davat nejaka specialni odmena, treba 100Kc na PSN, protoze dokoukat to byl vykon!
      MGS mam rad za hru jako takovou, pribeh je spis divnej a cim vic divnyho pribehu, a hlavne silene dlouhejch animacek, tim hur. Tak to proste mam...
      • Tak jasné,každý má jiný vkus.Určitě ti mínuska dávat nebudu :-). Jak řikám já jsem celkem dost velkej fanda MGS serie.Takže jsem koukal na všechno.Ale nemůžu popřít,že občas to zdlouhavé bylo,ale stejně jsem vše dokoukal.Konec byl chvílemi takový slaďák.Ale tak Kojima sám říkal,že to dělá trochu ve stylu Hollywoodu,takže to beru.
        • 4 prostě už nebylo to pravé očechové jako když jsme proháněli Snakea po základně ....
    • hitokage
      Naked Snake je taky známý jako Big Boss, proto občas vznikne nedorozumění.
      • I to je možné,že autor článku myslí Big Bosse nebo-li Naked Snake....uvidíme.Ale hrozně se těším.Jen kvůli MGS bych si koupil konzoli :-)
  • KokyMetalGear
    to nemůže být Boss. za prvé, Boss byla žena a za 2, neměla ani pásku přes oko.
  • Hlavne uz zadny hodinovy filmecky, to sem myslel, ze u MGS4 umru. Hlavne ten koneeeeeeec. To by se melo zakazat.
    • To je na mgs to nejleps, vzdyt o tom to cele jei. Tahle hra proste je filmovy pribeh obcas prolozeny akci. Jestli se ti to nelibi, hrej neco bezducheho s nezajimavym nebo nulovym pribehem.
      • Proc bych mel hrat neco bezducheho? Proste nespatruju v pribehu MGS to, co me na te serii bavi a zajima. Na MGS me bavi ten styl adventurni akcni stealth hratelnosti a pribeh se spis snazim pretrpet, pripada mi ujetej a prastenej. To snad znamena, ze musim hrat neco bezducheho, protoze mi to ty reknes? Ne, mam rad hry s kvalitnim obsahem, ale MGS to po pribehove strance neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit