Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Jasný věkový limit 18+
    plus zákaz v Německu a Austrálii, todle je totiž nějak moc HC
  • Tady jsou obrázky 25 karet. http://i.imgur.com/jOT3tsN.png
    Pokud to nijak nezmění tak to vypadá na potencionální mega priest boost. Shrinkmeister comba budou brutální. Jinak zatím to vypadá na hodně rng karet. Moc z toho zatím teda nadšený nejsem, ale uvidíme. těch karet bude mraky.
  • Spades
    Kristova noho... nepleťte DLC do her jako Hearthstone.
    Byla to adventura, teď bude rozšíření.
    DLC patří do buy2play her, ne do F2P multiplayerovek.
    • "adventura" je spis zanr nez druh rozšíření.
      rekl bych ze je naprosto korektni nazyvat Nax DLC a tohle expansion/datadisk...
      Nax mel navic dost podobnou strukturu jako DLC u buy2play her.
      • zase ty termiti
      • Spades
        DLC je úzký termín pro kus contentu, kterej si musíš dodatečně stáhnout, odtuď downloadable content.
        Říkáš DLC hrdinům v LOL? Nebo zbraním v TF2? Já tomu teda říkám patch, nebo update.
        DLC je nepovinné, netýká se těch, kteří ho nemají. Tohle je povinné, a pro lidi co jdou do hry později je to pevná součást hry, nestahují ji dodatečně.

        GvG bude rozšíření, protože to není přímo součást hry, ale kupuje se v dodatečných balíčcích. Ale bylo už dřív řečeno, že adventury budou častější, a že to nebudou plnohodnotná rozšíření. Má to svůj název pro HS, a proto by se to tak mělo IMHO nazývat i v článcích.
        • Ani jedno neni primo soucast hry, ale oboje je zakompovany do areny at si to koupis nebo ne.
          A oboje se vicemene kupuje v "baliccich" - Nax to ma samozrejme trochu jinak ale je to vicemene pet balicku. Neni povinny si koupit Nax "balicky", stejne tak jako neni povinny si koupit GvG balicky.
          • Spades
            Ale jsou součástí hry. Nemusíš je dokupovat, nebo dostahovat.
            DLC do CoD musíš koupit a stáhnout.
  • aneb fu*koff pro těch pár zoufalců, co si ještě mysleli že to budou hrát aniž by do toho vráželi prachy *1*
    • zjisti si o tom něco víc ty trotle :)
      • dobře, pověz mi víc, zkus mě tedy přesvědčit, že to není free to pay m*dka kde platící zákazníci získávají obrovský náskok před těmi neplatícími, poslouchám..
        • jasne idelani by bylo kdyby to bylo uplne zadarmo! ja taky pracuju pouze proto,ze me to bavi a na jidlo chodim za McDonald
        • nejak to penize vydelavat musi..., jako ja do HS nevrazil ani korunu, hraju to prubezne uz rok a ctvrt, a mam uz temer vsechny karty az na par legendarek ktery stejne nepotrebuju
          • Přesně tak :-) Taky jsem do hry nedal ani euro a přitom mam dost karet + nějaké legendárky a navíc kompletní Nax za herní peníze.
            Teď mam momentálně u sebe 1400 herních peněz a šetřím když budou na něco potřeba :-)
        • Ten model považuji za velmi rozumný, i s naprosto základními kartami můžeš postavit zajímavé balíčky, se kterými se člověk může vytáhnout s rostoucími zkušenostmi velmi vysoko. Takové zoo, byť ho osobně považuji za nudné hrát, opravdu nevyžaduje ohromné investice, abys získal klíčových 5 legendárních karet, jako control warrior.
          Já hraji jen constructed, vrazil jsem do toho peníze všehovšudy dvakrát - jednou v betě, abych měl zlatého Gelbina, podruhé když jsem si kupoval Naxx, abych vývojáře aspoň nějak podpořil, když už ode mě jinak nevidí ani korunu; a opravdu si na nedostatek karet, variací decků, legendárek... nemohu stěžovat :)
          Když to chceš hrát seriózně, tak ti nic nebrání strávit víkend v aréně a vydělat si na... ať nepřeháním, 10 balíčků, a v aréně si na nedostatek karet nemůžeš stěžovat, všichni mají stejné možnosti :)
          Kupování karet (resp. jakékoli investice) není v žádném případě nutnost, a jestliže ty máš pocit, že všichni kolem tebe jsou hrozně OP, protože si balíčky koupili, spíš bych hledal problém u sebe.
  • tak je potreba zase zacit setrit zlataky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit